Articol scris de Romeo Ene
Klaus Iohannis, preşedintele României, a anunţat săptămâna trecută că începând cu data de 15 mai, atunci când s-au ridicat o parte din restricţii, spectatorii pot reveni pe stadioane, în limita a 25% din capacitate. "Activitățile sportive în aer liber vor fi posibile cu 25% din locuri ocupate, cu spectatori", declara Iohannis pe 13 mai.
Eduard Novak, ministrul Tineretului şi Sportului a declarat că finala Cupei României dintre Craiova şi Astra, de pe 22 mai, va fi singurul meci din acest sezon care se va disputa cu spectatori, în ciuda faptului că unele echipe precum UTA sau Craiova şi-au arătat disponibilitatea pentru deschiderea porţilor încă din ultimele două etape.
Premier League
Newcastle vrea să mai dea o lovitură! Cine e starul de la PSG pe care au pus ochii
ACUM O ORĂ

Suporterii mai au de aşteptat până să revină pe stadioane

Deşi foarte mulţi dintre susţinătorii echipelor din Liga 1 s-au bucurat la auzul veştii că pot reveni pe stadioane începând cu data de 15 mai, se pare că acest sezon se va încheia fără prezenţa lor, conform spuselor lui Eduard Novak: "Aştept spectatorii să revină cât mai repede pe stadion, cred că nu mai este mult timp până când spectatorii vor reveni pe stadion. Deja, sâmbăta viitoare, la Cupa României, avem 25% din spectatori şi ne dorim să vedem cât mai mulţi în perioada următoare".
"Deocamdată, aceasta este decizia Guvernului. Protocolul între noi şi Ministerul Sănătăţii există, dar deocamdată aceasta este decizia, să acceptăm numai meciuri-test sau pilot. Încă puţină răbdare şi cred că o să avem meciuri cu spectatori pe stadion. După iunie vom avea nişte măsuri de relaxare, şi în iulie... deci noi încercăm din răsputeri să facem cât mai bine ca să aducem cât mai repede spectatorii pe stadion. Deocamdată, totul depinde de cifre şi de numărul de vaccinaţi".
"Contează cât ne vaccinăm. Trebuie să ştie toată lumea că vaccinul este foarte important şi cred că este o măsură de siguranţă pentru noi, pentru toată lumea. Dacă vrem să trăim liber şi normal, trebuie să ne vaccinăm. Asta ar fi o condiţie. În perioada următoare totul depinde de situaţia vaccinaţilor", a spus Eduard Novak potrivit Telekom Sport.
Fotbal
Agentul lui Benzema a explodat la adresa FIFA după ce francezul a fost "exclus" din echipa ideală
ACUM 2 ORE
Fotbal
Noi detalii despre negocierile pentru postul de selecționer! Care sunt cerințele Federației
ACUM 4 ORE