Superstarul lui Juventus a contractat virusul Covid-19 pe 21 martie, iar de atunci a efectuat nu mai puțin de 3 teste, însă toate au avut același rezultat dezamăgitor. Chiar dacă Dybala a fost în cea mai mare parte asimptomatic, acesta a trebuit să stea în izolare la domiciliu, fără să interacționeze cu alte persoane.
Ieri, Paulo a primit vestea cea mare de la doctori: s-a vindecat complet, astfel că a ținut să împărtășească acest moment cu zecile de milioane de prieteni virtuali, într-o imagine care e relevantă pentru starea sa de spirit.
"Fața mea spune totul! M-am vindecat în sfârșit de coronavirus", a scris starul lui Juve pe Instagram, postarea devenită virală. Aceasta a strâns în doar câteva ore peste 2,7 milioane de aprecieri, 35.000 de oameni ținând să îi transmită un mesaj celui poreclit "La Joya".
Liga
Agentul lui Dembele, sunat de reprezentantul unui club uriaș! Ziariștii au surprins momentul
ACUM 10 ORE
https://i.eurosport.com/2020/05/07/2815437.png

Contract nou la Juventus pentru Dybala

În vara anului trecut, după un sezon mai degrabă modest, Juventus a fost foarte aproape să se despartă de Dybala. Torinezii au negociat până în ultima zi a ferestrei de mercato transferul acestuia la Tottenham, dar într-un final părțile nu s-au înțeles.
Cu Ronaldo și Higuain în lot, lui Paulo părea că îi va fi destul de greu să își asigure un loc de titular, dar în cele din urmă l-a convins pe Sarri. Vârful argentinian a avut prestații foarte bune, iar în acest moment e văzut din nou drept unul dintre cei mai importanți jucători.
Acestuia îi expiră contractul cu "Bătrâna Doamnă" în 2022, iar oficialii bianconerilor au demarat deja toate procedurile pentru a-i prelungi înțelegerea.
"Lucrăm la noul contract, da. Îl dorim la Juventus mulți ani de acum înainte", a confirmat în această săptămână Fabio Paratici, directorul sportiv al campioanei Italiei.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Africa Cup of Nations
Cupa Africii | Egipt și Guineea Ecuatorială, victorii la penalty-uri! Cum arată tabloul sferturilor
ACUM 11 ORE
Scottish Premiership
Rangers îi caută un înlocuitor lui Ianis Hagi! Ce român este pe lista scoțienilor
ACUM 13 ORE