10 milioane de euro a solicitat conducerea FCSB pentru mijlocaşul de 22 de ani, fără să negocieze. Moruţan este un fotbalist apreciat de Terim, dar suma solicitată este una considerată prea mare pentru Galatasaray. Recent, turcii l-au transferat din România pe Alexandru Cicâldău, contra sumei de 6 milioane de euro.
Jurnalistul Nicolo Schira anunţase zilele trecute că transferul e ca şi făcut, însă detaliile financiare au contribuit la eşecul mutării.

Moruţan, pe placul lui Terim

Liga
Agentul lui Dembele, sunat de reprezentantul unui club uriaș! Ziariștii au surprins momentul
ACUM O ORĂ
Deşi transferul nu se va mai concretiza, Olimpiu Moruţan rămâne un jucător pe placul lui Fatih Termin, antrenorul Galatei. Acesta a dezvăluit că îl urmăreşte pe jucător încă de pe vremea când evolua pentru Botoşani, atunci când voia să-l transfere pentru echipele de juniori ale turcilor.
"L-am urmărit pe Moruțan pentru prima dată în 2017. Poate că dacă avem o echipă secundă în liga a doua sau a treia, l-am fi putut transfera pentru a-și continua dezvoltarea acolo. Dacă l-am fi putut lua la acea vârstă, și-ar fi asigurat creșterea alături de noi".
"Acum se vorbește de o sumă foarte mare de bani. E un jucător care ne place foarte mult, dar nouă ne este imposibil să ajungem la acest nivel. Îmi place de el și cred că poate deveni și mai bun în anii următori", a declarat Terim, conform Ajansspor.
De asemenea, antrenorul turcilor a adăugat faptul că "nu am avut nicio discuție oficială pentru Olimpiu Moruțan și nici nu a existat o întâlnire oficială".
Morușan a ajuns la FCSB în vara anului 2018, fiind transferat de la FC Botoșani. Mijlocașul în vârstă de 22 de ani a îmbrăcat tricoul celor de la FCSB de 104 ori, marcând 14 goluri și oferind 30 de pase de gol. În urmă cu o săptămână,turcii l-au cumpărat și pe Alexandru Cicâldău de la Universitatea Craiova, în schimbul a 6 milioane de euro. Pe lângă această sumă, Craiova păstrează și 20% dintr-un viitor transfer al lui Cicâldău.
Africa Cup of Nations
Egipt s-a calificat dramatic în sferturile Cupei Africii, trecând la penalty-uri de Coasta de Fildeș
ACUM 2 ORE
Scottish Premiership
Rangers îi caută un înlocuitor lui Ianis Hagi! Ce român este pe lista scoțienilor
ACUM 3 ORE