Galatasaray nu are un început foarte bun de sezon, iar Fatih Terim este extrem de nemulțumiți de anumiți jucători din lotul echipei. Astfel, "Împăratul" a înaintat o listă conducerii o listă cu jucătorii de care vrea să se despartă în această iarnă.
Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan, în schimb, sunt doi dintre cei mai importanți jucători ai lui Fatih Terim la Galatasaray, iar antrenorul îi consideră oameni de bază în noul proiect al echipei, potrivit turcilor de la Fanatik, citați de gsp.ro.
Lista fotbaliștilor de care Fatih Terim vrea să se despartă
Cupa Mondială FIFA
Ratarea lui Messi cu Polonia poate fi cu noroc pentru Argentina! Ce s-a întâmplat în '78 și '86
ACUM 20 MINUTE
  • Fatih Ozturk
  • Gustavo Assuncao
  • Ryan Babel
  • Aytac Kara
  • DeAndre Yedlin
  • Sofiane Feghouli
  • Mbaye Diagne

Fatih Terim, nemulțumit că Cicâldău nu a executat penalty-ul cu Besiktas

Alexandru Cicâldău a deschis scorul în derby-ul de pe Vodafone Arena contra celor de la Besiktas. Mijlocașul român a marcat printr-o execuție de la aproximativ 20 de metri, fără să îi dea vreo șansă portarului advers.
În minutul 81 al partidei, Galatasaray a obținut o lovitură de la 11 metri, dar aceasta a fost ratată de noul intratul Mostafa Mohamed, lucru care l-a nemulțumit pe Terim. Antrenorul celor de la Galata a declarat după partidă că fostul jucător al Universității Craiova nu ar fi trebuit să îl lase pe Mohamed să execute lovitura de pedeapsă.
"Cicâldău este cel care execută penalty-urile la echipa noastră. Mostafa a luat mingea și a spus că bate el. Ar fi trebuit să îi lase pe Cicâldău să execute. Sigur, nici Cicâldău nu trebuia să-l lase pe el. Ar fi trebuit să îi spună : 'Eu sunt cel care execută penalty-urile, eu trag'. Bun simț, ce să facem?", a declarat Fatih Terim potrivit celor de la Fanatik.
După această partidă, Galatasaray se află pe locul 8, cu 17 puncte după 10 partide, în timp ce Besiktas a urcat până pe locul 3, având 20 de puncte.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
Cupa Mondială FIFA
Szczesny a dezvăluit cum și-a dat seama unde va trage Messi din penalty! Pontul oferit altor portari
ACUM 36 MINUTE
Fotbal
Nicolae Stanciu, tot mai aproape de revenirea în Europa: "Suntem în contact cu el tot timpul"
ACUM O ORĂ