Imagini din Liga a 3-a engleză au devenit virale pe rețelele sociale, după ce atacantul Kevin Ellison a închis partida dintre Newport și Morecambe. Atacantul gazdelor a punctat pentru 3-1 contra echipei unde a jucat cea mai mare parte a carierei și s-a dus direct spre banca oaspeților, pentru a-i transmite un mesaj fostului manager.
După o carieră impresionantă la Morecambe, unde a ajuns un simbol pentru fani, Ellison a fost trecut pe linie moartă în 2019, odată cu venirea lui Derek Adams pe banca tehnică. Acesta l-a forțat pe vârf să se antreneze singur, scoțându-l din lot. Aparent fără motiv, singurul argument fiind vârsta.

Kevin Ellison, tratat nedrept de Adams

Cupa Mondială FIFA
CM 2022 | CONCLUZIILE, REZULTATELE ȘI CLASAMENTELE DUPĂ ETAPA A DOUA. CE ECHIPE S-AU CALIFICAT
ACUM 7 ORE
În 2020, Morecambe l-a lăsat să plece pe atacant din postura de jucător liber de contract, iar acesta, deși mergea pe 42 de ani, nu s-a gândit să renunțe. A semnat cu Newport pentru un an și a avut ocazia în acest weekend să se răzbune pe antrenorul care i-a făcut viața un calvar în ultimul sezon la clubul său de suflet.
Ellison a urlat spre Adams după golul marcat, dar nimeni nu știe exact ce i-a spus. "A fost lipsit de respect față de mine, m-a tratat groaznic. Mi-am zis că, dacă o să am șansa, nu o să fiu foarte ortodox. I-am arătat ce cred despre el", a spus Ellison la final, întrebat de ziariști ce i-a spus managerului, potrivit Daily Mail.
Ulterior, fotbalistul a venit și cu un mesaj pe Twitter. "Karma...Nu te costă nimic să îi tratezi pe ceilalți așa cum vrei și tu să fii tratat", a scris Ellison, cu referire, evident, la managerul Derek Adams.
81 de goluri a marcat Kevin Ellison pentru Morecambe, în perioada 2011-2020, în 352 de meciuri. La începutul anilor 2000, el a jucat și la nivel de Premier League, îmbrăcând tricoul lui Leicester. Nu a prins prea multe meciuri și a fost cedat imediat la Stockport.
Serie A
Șoc în Italia! Conducerea lui Juventus a demisionat! Andrea Agnelli și Pavel Nedved, OUT de la club
ACUM 8 ORE
Cupa Mondială FIFA
Un fan a intrat pe teren la Portugalia - Uruguay! A transmis 3 mesaje politice în același timp
ACUM 8 ORE