Cruz Azul și Toluca s-au întâlnit în etapa a 7-a din Clasura (Mexic), iar gazdele s-au impus cu 3-2 la finalul unui meci marcat de o fază inedită.
În minutul 36, la scorul de 2-0 pentru Cruz Azul, arbitrul central Oscar Macias s-a aflat în prim-plan dintr-un motiv cu tentă comică.

Fază "SF" în Mexic! Arbitrul a blocat un gol ca și făcut, după o ratare uriașă

Coppa Italia
Cu Ionuț Radu titular după 8 luni de zile, Inter a trecut de Empoli în Cupa Italiei
ACUM 4 ORE
Totul a pornit de la acțiunea lui Romo Barron. Mijlocașul lui Cruz Azul a rămas cu poarta goală, după ce l-a driblat pe goalkeeper-ul lui Toluca, dar a trimis în bară, notând o ratare uriașă.
Cruz Azul a părut să aibă însă noroc deoarece mingea a ricoșat norocos la Jonathan Rodriguez, aflat într-o poziție ideală în centrul careului.
În cele din urmă, Toluca a scăpat fără gol primit... datorită arbitrului. Oficialul s-a poziționat nepotrivit, în fața lui Rodriguez, și a deviat mingea pe lângă poartă.
Gazdele au contestat vehement faza, iar în cele din urmă arbitrul Oscar Macias a hotărât: out de poartă pentru oaspeți. Decizia respectivă i-a enervat și mai tare pe jucătorii lui Cruz Azul.
Gazdele s-au demoralizat și până la pauză au fost egalați pe tabelă. În cele din urmă, Cruz Azul a reușit să dea lovitura decisivă în minutul 63, prin Guillermo Pol Fernandez.
S-a încheiat 3-2 pentru Cruz Azul, la finalul unui meci memorabil.
Fotbal
Rezumatul partidei Brentford - Man United, câștigată de "diavoli" cu 3-1
ACUM 4 ORE
Fotbal
Tottenham s-a impus la Leicester cu două goluri marcate în prelungiri! Rezumatul partidei
ACUM 4 ORE