Cruz Azul și Toluca s-au întâlnit în etapa a 7-a din Clasura (Mexic), iar gazdele s-au impus cu 3-2 la finalul unui meci marcat de o fază inedită.
În minutul 36, la scorul de 2-0 pentru Cruz Azul, arbitrul central Oscar Macias s-a aflat în prim-plan dintr-un motiv cu tentă comică.

Fază "SF" în Mexic! Arbitrul a blocat un gol ca și făcut, după o ratare uriașă

Liga
Valencia – Real Madrid 1-2 | "Galacticii" lui Ancelotti revin fantastic și sunt lideri în La Liga
ACUM 6 ORE
Totul a pornit de la acțiunea lui Romo Barron. Mijlocașul lui Cruz Azul a rămas cu poarta goală, după ce l-a driblat pe goalkeeper-ul lui Toluca, dar a trimis în bară, notând o ratare uriașă.
Cruz Azul a părut să aibă însă noroc deoarece mingea a ricoșat norocos la Jonathan Rodriguez, aflat într-o poziție ideală în centrul careului.
În cele din urmă, Toluca a scăpat fără gol primit... datorită arbitrului. Oficialul s-a poziționat nepotrivit, în fața lui Rodriguez, și a deviat mingea pe lângă poartă.
Gazdele au contestat vehement faza, iar în cele din urmă arbitrul Oscar Macias a hotărât: out de poartă pentru oaspeți. Decizia respectivă i-a enervat și mai tare pe jucătorii lui Cruz Azul.
Gazdele s-au demoralizat și până la pauză au fost egalați pe tabelă. În cele din urmă, Cruz Azul a reușit să dea lovitura decisivă în minutul 63, prin Guillermo Pol Fernandez.
S-a încheiat 3-2 pentru Cruz Azul, la finalul unui meci memorabil.
Serie A
Juventus și Milan au remizat în derby-ul etapei din Seria A! Torinezii, fără victorie după 4 etape
ACUM 6 ORE
Ligue 1
PSG - Lyon 2-1 | Tensiuni între Messi și Pochettino! Leo a refuzat să dea mâna cu antrenorul
ACUM 6 ORE