Aris și Olympiacos s-au luptat aseară în returul sferturilor de finală ale Cupei Greciei. Aris a deschis scorul în minutul 54, prin Gama, iar scorul general era 2-2 (după 2-1 pentru Olympiacos în tur). Totul părea să meargă în direcția bună pentru gazde... până în minutul 87.
Julian, portarul lui Aris, a comis o greșeală impardonabilă cu 3 minute înainte de final. Goalkeeper-ul iberic a prins mingea în brațe, după o acțiune ofensivă a lui Olympiacos, apoi a luat o decizie complet nepotrivită.

Portarul lui Aris a comis o greșeală impardonabilă, care a decis calificarea în semifinalele Cupei Greciei

Fotbal
Newcastle – Tottenham 2-3. Dier a oferit cel mai caraghios autogol al anului în Premier League
ACUM 40 MINUTE
Julian a pus mingea jos și a început să le facă semn colegilor să avanseze pe teren. Ceea ce nu a observat spaniolul este că, în spatele său rămăsese Bouchalakis, jucătorul oaspeților. Grecul a profitat de "cadou", a recuperat mingea și a trimis-o simplu în plasă, spre uimirea tuturor oamenilor de pe stadion.
Faza respectivă a fost atât de surprinzătoare încât l-a păcălit până și pe regizorul partidei. Camerele TV au ratat momentul în care Julian a comis greșeala uriașă, iar telespectatorii au înțeles ce s-a întâmplat abia la reluare.
Greșeala lui Julian a costat-o pe Aris calificarea. Olympiacos s-a impus cu 3-2 la general și a avansat în semifinalele Cupei Greciei.
Serie B
Mihăilă a strălucit din nou la Parma! Ce note au primit Man și Mihăilă după remiza cu Monza
ACUM O ORĂ
Fotbal
Newcastle – Totteham 1-3. Son înscrie superb din fața porții după o pasă primită de la Kane
ACUM 2 ORE