Aris și Olympiacos s-au luptat aseară în returul sferturilor de finală ale Cupei Greciei. Aris a deschis scorul în minutul 54, prin Gama, iar scorul general era 2-2 (după 2-1 pentru Olympiacos în tur). Totul părea să meargă în direcția bună pentru gazde... până în minutul 87.
Julian, portarul lui Aris, a comis o greșeală impardonabilă cu 3 minute înainte de final. Goalkeeper-ul iberic a prins mingea în brațe, după o acțiune ofensivă a lui Olympiacos, apoi a luat o decizie complet nepotrivită.

Portarul lui Aris a comis o greșeală impardonabilă, care a decis calificarea în semifinalele Cupei Greciei

Serie A
Juventus, afectată de ieşirea cluburilor engleze din Super Ligă! Cu cât au scăzut acţiunile
ACUM 27 MINUTE
Julian a pus mingea jos și a început să le facă semn colegilor să avanseze pe teren. Ceea ce nu a observat spaniolul este că, în spatele său rămăsese Bouchalakis, jucătorul oaspeților. Grecul a profitat de "cadou", a recuperat mingea și a trimis-o simplu în plasă, spre uimirea tuturor oamenilor de pe stadion.
Faza respectivă a fost atât de surprinzătoare încât l-a păcălit până și pe regizorul partidei. Camerele TV au ratat momentul în care Julian a comis greșeala uriașă, iar telespectatorii au înțeles ce s-a întâmplat abia la reluare.
Greșeala lui Julian a costat-o pe Aris calificarea. Olympiacos s-a impus cu 3-2 la general și a avansat în semifinalele Cupei Greciei.
Romanian Liga I
Anunțul momentului la FCSB! Un jucător își va încheia cariera la finalul sezonului
ACUM 2 MINUTE
Champions League
UEFA face "cadou" două locuri în Champions League începând din 2024! Cum va arăta noua regulă
ACUM O ORĂ