America de Sud rămâne în continuare o sursă de povești, independent de nivelul la care se joacă. Vineri noapte, Godoy Cruz și Velez Sarsfield au remizat, scor 1-1, dar o fază face înconjurul internetului.
Tehnicianul oaspeților, Alexander Medina, l-a faultat pe un adversar, dorind să îl oprească să apropie de poarta echipei sale. Evident, arbitrul Echavarria a fost pe fază și l-a eliminat pe antrenor, care a devenit subiect de amuzament pentru fanii fotbalului de pretutindeni.
Velez, cu Diego Godin și Insua titulari (ei au creat golul echipei lor, cu fostul fundaș al lui Ateltico în rol de finalizator), este într-o situație complicată, ocupând abia locul 23 în clasament, după 11 etape. Echipa lui Alexander Medina are un singur succes în actuala stagiune, remizând de nu mai puțin de 6 ori.
Liga Campionilor UEFA
Lucescu, performanță uriașă! Dinamo Kiev, la un pas de grupele UCL! Tabloul complet al play-off-ului
ACUM 6 ORE

Cine este Alexander Medina, antrenorul lui Velez Sarsfield?

Alexander Medina a fost un fotbalist mai degrabă modest, care a jucat toată cariera în America de Sud. Chiar și așa, el a prins un meci la naționala Uruguayului, în 2006, când a intrat pe finalul unui amical pierdut cu Anglia, în locul legendarului Diego Forlan.
Dacă din punct de vedere al carierei de fotbalist nu ar fi multe de spus despre Medina, ca antrenor el a impresionat la cârma lui Nacional, formație de prim plan în Uruguay. Rezultatele bune l-au dus rapid în prima ligă argentiniană, la Talleres (2019), pentru ca apoi să fie numit pe banca tehnică a lui Internacional, o formație importantă din Brazilia (2021). În primăvara acetui an, Velez Sarsfield, fost câștigătoare de Copa Libertadores, l-a adus să îl facă uitat pe Mauricio Pellegrino. De când i-a preluat pe argentinieni, rezultatele au fost neconvingătoare, echipa înregistrând doar 3 succese în 14 partide.
Premier League
Timo Werner, mesaj emoționant după despărțirea de Chelsea! Marea dorință a germanului
ACUM 7 ORE
Romanian Liga 2
Steaua, doar un egal cu Metaloglobus! Suporterii, mesaj împotriva conducerii
ACUM 8 ORE