Palmaresul lui FC Brașov urmează să fie cedat către nou-înființata ACS FC Brașov Steagul Renaște, care ar urma să joace în Liga a doua, în locul Coronei.

FC Brașov, în Liga a doua

Alături de locul în Liga a doua și grupele de copii și juniori ale Coronei vor trece către noul club.
Premier League
"Fără supărare, dar United și Real Madrid nu se compară!" Sfatul lui Van Dijk pentru Gakpo
ACUM O ORĂ
”Art.1. – Se avizează favorabil cesionarea cu titlu definitiv și gratuit, de către Clubul Sportiv Municipal Corona Brașov, a dreptului de participare în Liga a 2-a, obținut prin merit sportiv de către echipa de fotbal seniori a Clubului Sportiv Municipal Corona Brașov secția Fotbal, către Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Brașov – Steagul Renaște.
Art.2. – Se avizează favorabil transmiterea activității fotbalistice aferente grupelor de seniori, copii și juniori U19, U17, U15, U13 și U11 de la secția de fotbal a Clubului Sportiv Municipal Corona Brașov către Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Brașov – Steagul Renaște.
Art.3. – Se avizează cedarea/preluarea tuturor activelor și pasivelor ce decurg din cesionarea dreptului de participare în Liga a-II-a a clubului CSM CORONA BRAȘOV către Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Brașov – Steagul Renaște”, se arată în comunicatul oficial.

Planuri pentru Liga a doua

"Săptămâna viitoare, într-o ședință de îndată, este posibil să venim cu hotărâri în ceea ce privește demersul nostru de înființare a FC Brașov. Dosarul va fi depus la FRF la începutul săptămânii viitoare. Suntem în grafic, actele au ieșit de la Judecătorie, astfel că ne-am încadrat în calendarul propus în urmă cu o lună", a spus primarul Allen Coliban, potrivit Monitorul Expres.
Fotbal
Veste mare despre starea lui Pele, dată chiar de fiica sa, Flavia
ACUM O ORĂ
Fotbal
Jucătorul care nu mai are nicio speranță că va mai juca la FCSB! "Va fi greu fără Dică"
ACUM 2 ORE