Palmaresul lui FC Brașov urmează să fie cedat către nou-înființata ACS FC Brașov Steagul Renaște, care ar urma să joace în Liga a doua, în locul Coronei.

FC Brașov, în Liga a doua

Alături de locul în Liga a doua și grupele de copii și juniori ale Coronei vor trece către noul club.
Romanian Liga I
Trică a răbufnit după remiza cu Dinamo! "Du-te la tine în țară! Păcălești fotbalul și pe mine!"
ACUM 2 ORE
”Art.1. – Se avizează favorabil cesionarea cu titlu definitiv și gratuit, de către Clubul Sportiv Municipal Corona Brașov, a dreptului de participare în Liga a 2-a, obținut prin merit sportiv de către echipa de fotbal seniori a Clubului Sportiv Municipal Corona Brașov secția Fotbal, către Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Brașov – Steagul Renaște.
Art.2. – Se avizează favorabil transmiterea activității fotbalistice aferente grupelor de seniori, copii și juniori U19, U17, U15, U13 și U11 de la secția de fotbal a Clubului Sportiv Municipal Corona Brașov către Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Brașov – Steagul Renaște.
Art.3. – Se avizează cedarea/preluarea tuturor activelor și pasivelor ce decurg din cesionarea dreptului de participare în Liga a-II-a a clubului CSM CORONA BRAȘOV către Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Brașov – Steagul Renaște”, se arată în comunicatul oficial.

Planuri pentru Liga a doua

"Săptămâna viitoare, într-o ședință de îndată, este posibil să venim cu hotărâri în ceea ce privește demersul nostru de înființare a FC Brașov. Dosarul va fi depus la FRF la începutul săptămânii viitoare. Suntem în grafic, actele au ieșit de la Judecătorie, astfel că ne-am încadrat în calendarul propus în urmă cu o lună", a spus primarul Allen Coliban, potrivit Monitorul Expres.
Romanian Liga I
Mircea Rednic, la un pas de despărțirea de Dinamo! Ce a spus după remiza cu FC U Craiova
ACUM 2 ORE
Romanian Liga I
Remiză albă între Dinamo și FC U Craiova! "Câinii roșii" au ajuns la 14 meciuri fără victorie
ACUM 3 ORE