Cele mai bune trei echipe din Liga 1 au confirmat calculele hârtiei în etapa a 7-a din play-off. Dacă CFR Cluj și U Craiova au obținut victorii la limită, cu Farul Constanța, respectiv FC Voluntari (ambele s-au impus cu 1-0), FCSB a câștigat mult mai clar lupta cu FC Argeș.
La fel ca și în ultimele întâlniri, băieții coordonați de pe margine de Toni Petrea și-au făcut ușor meciul de la început. Florin Tănase a trimis un prim avertisment în minutul 2, când a lovit transversala. Tot liderul echipei FCSB avea să și deschidă scorul în minutul 7, dintr-o lovitură de la 11 metri obținută de Darius Olaru. Mijlocașul avea să fie și omul primei reprize. După ce a fost la originea primului gol, el a majorat avantajul în minutul 34, în urma unei combinații cu Florinel Coman.
Ligue 1
"Real i-ar fi dat un salariu mai mare!" Anunțul incredibil al lui Al-Khelaifi + Mesajul lui Mbappe
ACUM 31 MINUTE

FCSB, în ritm de titlu. Al treilea meci din ultimele patru cu cel puțin patru goluri marcate

Lucrurile au devenit clare în minutul 65, când Iulian Cristea a ridicat scorul la 3-0, în urma unei lovituri de colț. A fost al treilea joc din ultimele patru în care FCSB a marcat de patru ori, având în vedere că Darius Olaru a mai punctat o dată, pentru 4-0, în minutul 83. FCSB arată bine înainte de ultimul asalt la titlu.
Au mai rămas trei etape până la final și se intră și în perioada marilor derby-uri. În weekend este programat jocul Universitatea Craiova – FCSB. Urmează apoi CFR – Craiova, iar în runda finală va avea loc disputa FCSB – CFR Cluj. Situația la vârf se prezintă astfel: CFR – 51p, FCSB – 49p, Craiova – 45p.
Fotbal
Așa a sărbătorit Manchester City al 4-lea titluri în ultimii 5 ani
ACUM O ORĂ
Fotbal
Premier League | Un sezon magic plin de emoții și trăit la intensitate maximă
ACUM 2 ORE