Partida amicală a fost săracă în ocazii de poartă, singurele faze importante fiind reușite de Adrian Popa pentru "roș-albaștri" și de neamțul Edon Zhegrova pentru Basel. Mijlocașul FCSB-ului a intrat după pauză și a trimis o lovitură liberă (min. 55) de la 20 de metri, puțin peste poartă.
Cele mai mari șanse de gol le-au avut elvețienii. În minutul 78, Edon Zhegrova a rămas singur cu portarul Andrei Vlad, dar a trimis balonul în bară. Tot Zhegrova a marcat singurul gol al meciului, cu cinci minute înainte de final.
Echipa de start a FCSB-ului: Bălgrădean – Crețu, Planic, I. Cristea, Panțîru – Moruțan, Ov. Popescu, Oaidă – D. Man, Fl. Tănase, Fl. Coman
Premier League
Hoții i-au spart casa unui jucător de la United în timpul meciului cu Brentford! Familia s-a ascuns
ACUM 32 MINUTE
Rezerve: Niga, Vlad, Manea, Nedelcu, Filip, Momcilovic, Vînă, Dumitru, Olaru, Perianu, Popa, Niță

Următoarele meciuri de verificare ale FCSB-ului:

  • FCSB – Karlsruher SC (18 ianuarie, ora 16:00)
  • FCSB – FC Lokomotiv Moscova (20 ianuarie, ora 17:00)
  • FCSB – Jeonbuk Hyundai FC (22 ianuarie, ora 17:00)
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
Tomas Tuchel înaintea derbyului cu Tottenham: "Chelsea este obosită fizic și mental!"
ACUM O ORĂ
Fotbal
Avem antrenor la echipa națională! Federația Română de Fotbal s-a decis asupra noului selecționer
ACUM 2 ORE