FCSB cere amânarea meciului de duminică cu Farul Constanța. Echipa antrenată de Edi Iordănescu se confruntă cu grave probleme de efectiv cauzate de infectările cu COVID-19 și a accidentărilor.
După ce în meciul din etapa trecută de la Buzău, contra CS Mioveni, FCSB s-a prezentat cu 13 jucători, partida din weekend contra lui Farul riscă să nu se dispute.
Cupa Mondială FIFA
Scandal uriaș: Iran cere excluderea SUA de la Mondial! "Au încălcat statutul FIFA"
ACUM CÂTEVA SECUNDE

FCSB a cerut amânarea meciului cu Farul Constanța

Potrivit Digi Sport, FCSB a depus joi o cerere la Liga Profesionistă de Fotbal prin care solicită amânarea partidei de la Ovidiu. Pentru a putea disputa partida, FCSB are nevoie de cel puțin 13 jucători apți, lucru care nu mai este valabil în acest moment.
Florin Tănase și Andrei Miron s-au accidentat și sunt indisponibili pentru partida cu Farul, lucru care face imposibilă disputarea partidei care este programată duminică.
Valentin Crețu, Iulian Cristea, Sorin Șerban, Răzvan Oaidă, Andrei Cordea, Valentin Gheorghe și Octavian Popescu sunt infectați cu COVID-19, în timp ce Andrei Miron, Ionuț Panțîru, Ovidiu Popescu, Adrian Șut, Florinel Coman, Florin Tănase, Andrei Burlacu și Ivan Mamut sunt accidentați.
Astfel, doar 11 jucători are FCSB apți în acest moment, dintre care doi sunt portari.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
Cupa Mondială FIFA
Jack Grealish nu e de acord cu criticile aduse naționalei Angliei: "S-a exagerat foarte mult"
ACUM 14 MINUTE
Romanian Liga 2
Dinamovistul care a a acuzat adversarii după înfrângerea de la Iași. "E greu să joci fotbal"
ACUM 19 MINUTE