Prima ocazie a partidei a aparținut CFR-ului după ce Costache i-a pasat puștiului Gâdea, cel care a șutat periculos din afara careului, execuție la care a intervenit decisiv Andrei Vlad.
Ardelenii au continuat să controleze partida, Hoban și Rondon ratând și ei ocazii importante. În minutul 30 CFR a cerut penalty la duelul dintre Debeljuh și Ovidiu Popescu, însă centralul Radu Petrescu i-a acordat cartonaș galben pentru simulare jucătorului ardelean.
https://i.eurosport.com/2021/04/15/3115106.jpg
Liga Campionilor UEFA
Suma uriașă de bani pe care a câștigat-o Real Madrid în acest sezon de Champions League
ACUM O ORĂ

CFR - FCSB. Ardelenii au dominat, dar câștigătoarea s-a hotărât la penalty-uri

Doar cinci minute mai târziu echipa lui Edi Iordănescu a lovit bara iar deși repriza s-a încheiat fără gol marcat, CFR a fost clar echipa care a dominat clar partida.
Repriza a doua a început în același ritm iar în minutul 54 CFR a cerut gol după ce mingea trimisă de Ben Youssef a fost respinsă de pe linia porții de portarul Andrei Vlad.
Cei de la FCSB nici nu au apucat să își revină, pentru că CFR a avut o nouă ocazie uriașă. Deac a centrat în fața porții, Costache a reluat din trei metri, dar a șutat pe direcția lui Vlad.
Ardelenii au mai irosit o ocazie uriașă spre final, însă în cele din urmă meciul s-a încheiat la egalitate astfel că meciul s-a decis la penalty-uri, acolo unde CFR s-a impus după ce Mario Camora transformat penatly-ul decisiv iar ardelenii s-au impus cu 4-1 la loviturile de departajare.
Liga Campionilor UEFA
Cine sunt fotbaliștii cu cele mai multe trofee Champions League câștigate! Un singur jucător are 6
ACUM 2 ORE
Liga Campionilor UEFA
Carlo Ancelotti, extrem de fericit după finala Champions League: "Sunt omul recordurilor!"
ACUM 2 ORE