FCSB întâlnește Dinamo astăzi de la 20:00 (livetext pe Eurosport.ro) în returul semifinalelor Cupei României. Este cel mai probabil ultimul meci cu Bogdan Argeș Vintilă pe banca echipei. Echipa sa este mare favorită după victoria cu 3-0 din Ștefan cel Mare grație golurilor reușite de Popa, Olaru și Dumitru.
FCSB vine la acest meci cu multe accidentări, dar vestea bună pentru Vintilă este că Aristidis Soiledis este din nou apt de joc, mai ales în contextul plecării lui Bogdan Planic.

FCSB - Dinamo. Care sunt variantele lui Vintilă

Liga
Real Madrid a pus ochii pe un jucător al lui Manchester City, iar transferul se poate face în iarnă
ACUM 13 MINUTE
Grecul a revenit din țara sa natală acum două luni însă s-a accidentat și nu a mai putut fi folosit până acum. El încă resimte dureri, însă va fi cel mai probabil folosit în condițiile în care Iulian Cristea a primit cartonaș roșu în partida cu FC Botoșani din Liga 1. El ar putea evolua chiar în centrul defensivei.
Având în vedere avantajul considerabil al FCSB înainte de retur, o variantă pentru Vintilă ar fi și să-l menajeze pe Soiledis, mai ales că urmează meciuri importante în campionat, cum ar fi cel cu Craiova, chiar dacă șansele la titlu par infime în acest moment.
https://i.eurosport.com/2020/07/07/2846191.jpg
Premier League
Arsenal - Tottenham | Cine iese din criză?
ACUM O ORĂ
Fotbal
Ravanelli și Zambrotta, lectori pentru afaceriștii de sport din România!
ACUM O ORĂ