Formația din Berceni ar putea da două super lovituri financiare în această perioadă de mercato. Dennis Man e dorit în Rusia și la Fiorentina, având oferte de aproximativ 10 milioane de euro. Aceeași sumă a fost oferită și de Al Jazira pentru al jucător al lui Toni Petrea, Al Jazira.
Șeicul Mansour bin Zayed Al Nahyan, cel care deține printre altele Manchester City, îl vrea la Al Jazira pe fostul jucător de la Botoșani. Arabii au înaintat deja o ofertă de 10 milioane de euro, însă FCSB are pretenții mai mari, solicitând 15. Diferența dintre cerere și ofertă nu e mare și s-ar putea bate palma până la finalul zilei de mâine. Cel puțin așa crede agentul fotbalistului, Florin Vulturar, care a mărturisit că Moruțan ar urma să devină unul dintre cel mai bine plătiți jucători români: formația din Emirate i-a pus pe masă o ofertă de două milioane de euro.
Cel mai probabil, dacă va confirma la Al Jazira, Moruțan nu va rămâne mult timp în fotbalul arab, urmând a semna cu New York City, formație deținută de asemenea de compania care deține acțiunile la gruparea din Emirate.
Fotbal
Arsenal vrea un jucător de la Juventus, dar italienii se lasă greu! Cerințele lui Allegri
ACUM 2 ORE
"Azi sau mâine vom avea o ofertă finală. Suma care s-a propus, cea de peste 10 milioane de euro, nu a fost pe placul celor de la FCSB. Cererea e undeva pe la 15 milioane, mai puțin nu va accepta FCSB. Spre două milioane este salariul lui Moruțan, nu se compară cu ce are acum, în România. E ceva fabulos!
Are o propunere extraordinară după doar 6 luni de jucat meci de meci. Nu mai e vreun jucător din România în această situație. E foarte posibil să fie împrumutat din Emirate, e greu să-l țină mai mult de 6 luni-un an acolo. Patronii de-acolo au mai multe echipe", a explicat Vulturar pentru Digi Sport.

Interes și din Europa pentru Moruțan

Interesant e că interesul pentru Moruțan nu e doar din zona Golfului, și o formație din Vestul Europei interesându-se de serviciile lui. Această variantă nu are șanse mari de realizare, în condițiile în care FCSB cere o sumă exorbitantă, pe care probabil doar arabii și-o permit pentru un jucător care nu a demonstrat mare lucru și care vine dintr-un campionat atât de slab precum Liga 1.
"Da, există o discuție concretă și cu o echipă dintr-un campionat foarte bun al Europei", a mai spus agentul.
Liga
Fotbalistul dorit de 3 cluburi din Anglia pune condiții pentru a-și prelungi contractul cu Barcelona
ACUM 2 ORE
Romanian Liga I
Se reia Liga 1! FCSB - CFR Cluj, derby-ul etapei a 22-a! Cum arată clasamentul competiției
ACUM 3 ORE