După un sezon dezastruos, FCSB încearcă să revină la un nivel decent, însă mutările pregătite nu sunt în măsură să le dea prea mari speranţe fanilor.
Conform AntenaSport, vicecampioana e pe punctul să îşi rezolve marea problemă - postul de fundaş central -, cel puţin din punct de vedere numeric. Alexandru Albu, fotbalistul Concordiei Chiajna, împrumutat în acest sezon la Clinceni, este alesul oficialilor roş-albaştrilor pentru a întări defensiva.
Un produs al Unirii Urziceni, el a ajuns la Concordia Chiajna, unde a evoluat în peste 100 de meciuri. La începutul acestui sezon, a fost împrumutat la Academica Clineni, iar evoluţiile sale au fost apreciate.
Fotbal
Lovitură de teatru: Florin Tănase nu mai pleacă în China. Veste uriașă pentru FCSB și jucător
30/07/2022 LA 09:19
Fundaş central la bază, Albu poate juca şi în banda stângă, dar şi ca închizător, astfel că oferă soluţii multiple. Totuşi, CV-ul lui nu oferă vreo garanţie, fiind mai degrabă un transfer de criză pentru FCSB.
325.000 de euro este cota lui Albu, potrivit siteului de specialitate transfermarkt.de.

Atacanţii transferaţi de FCSB să îl înlocuiască pe Adrian Petre

Adrian Petre a înscris un singur gol în campionat de când a fost transferat, contra lui Gaz Metan şi e pe picior de plecare.
În locul lui, vicecampioana a demarat negocierile pentru aducerea altor doi jucători. Este vorba de fotbalişti fără un CV deosebit, dar care pot fi achiziţionaţi contra unor sume decente.
Gabriel Debeljuh e, potrivit sursei citate, principalul vizat pentru un transfer. Atacantul lui Hermannstadt a sosit liber de contract în Liga 1 şi mai are o înţelgere valabilă cu gruparea din Sibiu până în 2022. El a marcat 3 goluri în actuala ediţie de play-out, la care se adaugă alte 9 reuşite în sezonul regulat. Cota lui de piaţă e de 475.000 de euro, astfel că nu ar reprezenta un efort deosebit pentru roş-albaştri.
Şi Alexandru Buziuc se află pe lista câştigătoarei Cupei României, vârful de la Clinceni putându-se lăuda cu două reuşite în play-out (a mai înscris de 3 ori în sezonul regulat). Nici acesta nu prezintă vreo garanţie, fiind mai degrabă un fotbalist fără un CV de echipe cu pretenţii, dar conducerea FCSB vrea să profite de relaţia excelentă dintre cluburi pentru a se întări, cel puţin din punct de vedere numeric. Buziuc are marele avantaj că, pe lângă postul de atacant central, poate evolua şi în partea dreaptă sau ca al doilea vârf.
Romanian Liga I
Tatăl lui David Miculescu le dă speranțe suporterilor FCSB! Anunțul făcut
29/07/2022 LA 11:49
Fotbal
Dică, desființat de un fost jucător al Stelei: "Argat! Știam că e mai flexibil, dar nici chiar așa"
27/07/2022 LA 04:48