Defensiva este locul în care ibericii de pe Mestalla suferă în acest moment, iar reprezentanții departamentului de transferuri ai Valenciei sunt interesați de Andrei Chindriș, pe care-l pot aduce în La Liga pentru o sumă modică. Spaniolii sunt convinși că fundașul român reprezină o investiție foarte bună, ei considerând că este unul dintre cei mai promițători jucători din generația 1999.
Tehnicienii de pe Mestalla sunt de părere că Andrei Chindriș se potrivește profilului Valenciei, iar șefii fostei finaliste de Champions League le-au propus deja celor de la Botoșani un împrumut care include opțiunea de cumpărare a fundașului de 21 de ani născut la Cluj-Napoca. Jurnaliștii spanioli transmit că oportunitatea le poate scăpa celor de la Valencia dacă nu plusează pentru transferul lui Chindriș.
https://i.eurosport.com/2020/04/05/2803235.jpg
Romanian Liga I
Peluza Cătălin Hîldan a anunțat prima pentru Dinamo, la jocul de baraj cu U Cluj
ACUM 3 ORE
Șefii de la Botoșani vor pentru fundaș puțin peste un milion de euro, însă transferul ar putea prinde contur și pentru 600,000 de euro, plus un procentaj stabilit pentru un viitor transfer definitiv pe Mestalla. În acest moment, 800.000 de euro este cota de piață a lui Chindriș, conform transfermarkt.com.

Mestalla, prima oprire

Deși a fost născut la Cluj-Napoca, Andrei Chindriș a crescut la Huesca, în Spania. Acesta este încă un motiv pentru care fundașul are mari șanse să ajungă la Valencia – cunoaște țara, limba, iar procesul de adaptare nu ar dura la fel de mult dacă ar alege o destinație necunoscută. În Spania, el a început să joace fotbal de când avea șase ani, până în momentul în care a revneit în România, la vârsta de 13 ani. A jucat la Universitatea Cluj până în 2017, când a semant cu Botoșani. El a fost împrumutat de atunci de moldoveni la Academica Clinceni și Stiința Miroslava până în vara lui 2018, când a revenit la Botoșani. Fundașul de 21 de ani își dorește să joace în Spania și este dispus să fie rezervă în primul sezon cu condiția de a primi șanse.
https://i.eurosport.com/2020/05/10/2816885.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Universitatea Craiova – Farul 4-1. Antrenament reușit pentru olteni înainte de barajul pentru Europa
ACUM 4 ORE
Fotbal
Dybala, la mare căutare. Un club de top din Premier League s-a întâlnit cu agenții jucătorului
ACUM 6 ORE