Sepsi a deschis scorul pe Arena Națională în minutul 27, când Karanovic a trimis elegant mingea peste Bălgrădean. Veteranul Vasvari a fost omul cu pasa decisivă pentru echipa antrenată de Csaba Laszlo.
După pauză, FCSB a întors rezultatul în numai patru minute. Florin Tănase a căzut în careu după o lovitură de colț (min 56), iar centralul a acordat penalty. Oaspeții au contestat decizia, dar nu a fost cale de întoarcere. Gnohere a tras pe centrul porții și a bifat al patrulea său gol din acest sezon. Florin Tănase a trecut la finalizare după o oră de joc, după o combinație excelentă cu Florinel Coman.
Finalul a avut parte de o fază inedită. Portarul lui Sepsi a venit în careul celor de la FCSB la ultima fază, dar roș-albaștrii au scăpat pe contra-atac. Dennis Man nu și-a dat seama că ultimul fundaș de la Sepsi era considerat portar, iar atacantul FCSB-ului a pasat fără grijă către colegul său Florinel Coman, surprins în poziție de offside. S-a încheiat 2-1, după ce același Man a trimis în bară la ultima fază.
Liga Campionilor UEFA
Xavi, despre noul obiectiv al Barcelonei după eliminarea din UCL: "Începem o nouă etapă, de la zero"
ACUM 5 ORE
Echipa antrenată de Bogdan Vintilă a ajuns la a șaptea victorie în campionat și s-a apropiat la șase puncte de liderul CFR.

Clasamentul actual din Liga 1 (TOP 6):

  • 1. CFR Cluj 30p (15 meciuri)
  • 2. Viitorul Constanța 28p (15 meciuri)
  • 3. Universitatea Craiova 24p (14 meciuri)
  • 4. FCSB 24p (15 meciuri)
  • 5. Gaz Metan Mediaș 23p (15 meciuri)
  • 6. FC Botoșani 22p (15 meciuri)
Liga Campionilor UEFA
Barcelona spune "adio" elitei! Busquets: "Avem tot ce ne trebuie ca să câștigăm Europa League"
ACUM 5 ORE
Liga Campionilor UEFA
"Barcelona a demisionat din elită!" Cum a reacționat presa din Spania eliminarea catalanilor din UCL
ACUM 6 ORE