Unirea Constanța s-a despărțit în ultimele săptămâni de majoritatea jucătorilor echipei, ulterior un 11 format din juniori născuți în 2004 și 2005 fiind învinși de FC Buzău cu scorul de 14-0.
În urma eșecului usturător, clubul constănțean a fost preluat de către cei de la FCSB. Vasile Geambazi va fi noul finanțator al echipei, iar în lotul Unirii Constanța vor ajunge majoritatea jucătorilor de la FCSB 2, dar și cei de care Edi Iordănescu nu are nevoie la echipa din Liga 1. În plus, unul dintre fotbaliștii care vor debuta la Unirea este Mario Lăcătuș, jucător crescut de Dinamo, care a ajuns în această vară la FCSB.
Antrenamentele clubului constănțean vor avea loc la baza din Berceni a roș-albaștrilor, în timp ce meciurile de pe teren propriu se vor disputa la Techirghiol.
Fotbal
Boloni, despre negocierile eșuate cu FRF pentru a deveni selecționer: "Probleme ilogice"
ACUM 36 MINUTE
În ceea ce o privește pe FCSB 2, această echipă din Liga 3 își va continua activitatea cu jucători din academia clubului.

Debut de coșmar pentru Unirea Constanța în Liga 2

După primele 5 etape ale noului sezon al Ligii 2, Unirea Constanța ocupă penultima poziție a clasamentului, cu 0 puncte. Echipa a fost învinsă de Concordia Chiajna (2-0), FC Hermannstadt (2-0), 'U' Cluj (1-0), Politehnica Timișoara (2-0) și FC Buzău (14-0), constănțenii având un golaveraj negativ: 0-21.
În următoarea etapă a Ligii 2, Unirea Constanța va juca pe terenul celor de la Dunărea Călărași, sâmbătă, de la ora 11:00.
Fotbal
Barcelona, aproape de a transfera gratis o piesă importantă la centrul terenului de la AC Milan
ACUM 2 ORE
Fotbal
UEFA amenință Sporting Lisabona cu excluderea din competițiile europene pentru trei ani
ACUM 2 ORE