Pentru a ajunge în play-off, cele două formații trebuie să treacă mai întâi de turul 3 preliminar. FCSB va primi vizita cehilor de la Slovan Liberec, în timp ce campioana CFR Cluj va merge în Suedia pentru meciul cu Djurgarden. Ambele jocuri se dispută joi, 24 septembrie, în manșă unică.
La prima vedere, CFR Cluj va avea un meci mai greu în turul 3 preliminar, întrucât dacă va trece de Djurgarden, echipa lui Dan Petrescu va lupta pentru un loc în grupe cu câștigătoarea meciului dintre Kups Kuopio (Finlanda) și FK Suduva (Lituania). Mai mult, CFR va juca acasă dacă se va califica în play-off, astfel că șansele de a ajunge pentru a 2-a oară consecutiv în grupele Europa League sunt și mai mari.
Dacă va trece de Slova Liberec, FCSB va da în play-off peste câștigătoarea meciului dintre APOEL (Cipru) - Zrinjski (Bosnia și Herțegovina). De asemenea, FCSB va juca tot acasă meciul din play-off, dacă va ajunge acolo.
Romanian Liga I
Dinamo, urmărită de ghinion! Nocturna stadionului a cedat la meciul cu Botoșani! Meciul s-a reluat
ACUM 17 MINUTE
Meciurile din turul 3 preliminar vor avea loc pe data de 24 septembrie, iar play-off-ul se va desfășura pe data de 1 octombrie. Toate meciurile se vor disputa într-o singură manșă.
Fotbal
Tottenham - Chelsea 0-2. Kante dublează avantajul oaspeților pe terenul lui Spurs
ACUM 19 MINUTE
Fotbal
Tottenham - Chelsea 0-1. Thiago Silva deschide scorul pe terenul lui Spurs
ACUM 26 MINUTE