Pentru a ajunge în play-off, cele două formații trebuie să treacă mai întâi de turul 3 preliminar. FCSB va primi vizita cehilor de la Slovan Liberec, în timp ce campioana CFR Cluj va merge în Suedia pentru meciul cu Djurgarden. Ambele jocuri se dispută joi, 24 septembrie, în manșă unică.
La prima vedere, CFR Cluj va avea un meci mai greu în turul 3 preliminar, întrucât dacă va trece de Djurgarden, echipa lui Dan Petrescu va lupta pentru un loc în grupe cu câștigătoarea meciului dintre Kups Kuopio (Finlanda) și FK Suduva (Lituania). Mai mult, CFR va juca acasă dacă se va califica în play-off, astfel că șansele de a ajunge pentru a 2-a oară consecutiv în grupele Europa League sunt și mai mari.
Dacă va trece de Slova Liberec, FCSB va da în play-off peste câștigătoarea meciului dintre APOEL (Cipru) - Zrinjski (Bosnia și Herțegovina). De asemenea, FCSB va juca tot acasă meciul din play-off, dacă va ajunge acolo.
Liga
Real Madrid, în doliu! Legendarul Paco Gento s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani
ACUM 12 MINUTE
Meciurile din turul 3 preliminar vor avea loc pe data de 24 septembrie, iar play-off-ul se va desfășura pe data de 1 octombrie. Toate meciurile se vor disputa într-o singură manșă.
Romanian Liga I
Constantin Budescu va semna cu Sepsi Sântu Gheorghe până în vară! Ce salariu va avea mijlocașul
ACUM O ORĂ
Liga
Un fost jucător al Barcelonei, declarații sincere: "Nu-mi păsa că eram rezervă! Am devenit milionar"
ACUM 2 ORE