FCSB a transmis că a primit derogare din partea autorităţilor pentru a nu intra în carantină la întoarcea din Turcia, ţară care a fost inclusă pe lista galbenă şi oricine revine în România trebuie să intre în izolare timp de 10 zile: "Nu am primit nicio astfel de solicitare, n-am emis nicio derogare. Conform legii, doar la întoarcere, la punctul de frontieră, se decide dacă se impune exceptarea izolării", se arată într-un răspuns transmis de autorităţi pentru Gazeta Sporturilor.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Secretarul General al LPF, Justin Ştefan, a confirmat şi el informația potrivit căreia Guvernul nu a acordat nicio derogare. Aceasta poate fi obţinută, însă, la revenirea în ţară: "Liga nu are nicio atribuţie în zona acordării unor derogări. I-am rugat pe cei de la 'Competiţii' să discute cu FCSB. FCSB spune că şi-a luat toate măsurile pentru a obţine o derogare. Sunt convins că şi-au luat toate măsurile pentru a nu produce dificultăţi în privinţa competiţiei şi a calendarului. Guvernul a spus că nu s-a dat nicio derogare, nu că nu va fi una. O decizie se va da la aeroport.
Fotbal
CELE MAI IMPORTANTE EVENIMENTE ALE ETAPEI A 8-A DIN PREMIER LEAGUE
ACUM 17 MINUTE

FCSB poate trimite Liga 1 în haos

Vedem mai departe ce se întâmplă. Noi am primit toate asigurările că FCSB are argumentele legale de partea ei. E clar că, din perspectiva organizatorului de competiţii, vom avea o problemă cu calendarul. Sper să nu ajungem acolo. Sunt sigur că cei de la FCSB sunt profesionişti. Există posibilitatea de amânare, dar vom intra peste meciurile din cupele europene", a spus Justin Stefan pentru Digi Sport.
Dacă autoritățile ar hotărî ca FCSB să intre în carantină la revenirea în țară, Liga 1 ar fi în totală degringoladă la realuarea campionatului. Roş-albaştrii nu s-ar putea prezenta la trei meciuri din competiţia internă. Este vorba de confruntările cu Astra (15 ianuarie), Viitorul (19 ianuarie) şi FC Voluntari (23 ianuarie).
Romanian Liga I
"E un jucător fenomenal! E foarte greu de oprit!" Reghecampf, după victoria cu 5-0 a Craiovei
ACUM 30 MINUTE
Fotbal
Rezumatul meciului Arsenal – Crystal Palace: "Tunarii" au scos un egal in-extremis pe Emirates
ACUM 8 ORE