FCSB a transmis că a primit derogare din partea autorităţilor pentru a nu intra în carantină la întoarcea din Turcia, ţară care a fost inclusă pe lista galbenă şi oricine revine în România trebuie să intre în izolare timp de 10 zile: "Nu am primit nicio astfel de solicitare, n-am emis nicio derogare. Conform legii, doar la întoarcere, la punctul de frontieră, se decide dacă se impune exceptarea izolării", se arată într-un răspuns transmis de autorităţi pentru Gazeta Sporturilor.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Premier League
”United nu mai atrage jucătorii mari!” Noua realitatea de pe Old Trafford, prin ochii unei legende
ACUM 5 MINUTE

Secretarul General al LPF, Justin Ştefan, a confirmat şi el informația potrivit căreia Guvernul nu a acordat nicio derogare. Aceasta poate fi obţinută, însă, la revenirea în ţară: "Liga nu are nicio atribuţie în zona acordării unor derogări. I-am rugat pe cei de la 'Competiţii' să discute cu FCSB. FCSB spune că şi-a luat toate măsurile pentru a obţine o derogare. Sunt convins că şi-au luat toate măsurile pentru a nu produce dificultăţi în privinţa competiţiei şi a calendarului. Guvernul a spus că nu s-a dat nicio derogare, nu că nu va fi una. O decizie se va da la aeroport.

FCSB poate trimite Liga 1 în haos

Vedem mai departe ce se întâmplă. Noi am primit toate asigurările că FCSB are argumentele legale de partea ei. E clar că, din perspectiva organizatorului de competiţii, vom avea o problemă cu calendarul. Sper să nu ajungem acolo. Sunt sigur că cei de la FCSB sunt profesionişti. Există posibilitatea de amânare, dar vom intra peste meciurile din cupele europene", a spus Justin Stefan pentru Digi Sport.

Dacă autoritățile ar hotărî ca FCSB să intre în carantină la revenirea în țară, Liga 1 ar fi în totală degringoladă la realuarea campionatului. Roş-albaştrii nu s-ar putea prezenta la trei meciuri din competiţia internă. Este vorba de confruntările cu Astra (15 ianuarie), Viitorul (19 ianuarie) şi FC Voluntari (23 ianuarie).

Premier League
Thiago, pe Old Trafford? Un fost jucător al lui United crede că ibericul nu se potrivește pe Anfield
ACUM 23 MINUTE
Liga
Barcagate: Josep Maria Bartomeu a fost eliberat după o zi petrecută la închisoare
ACUM 27 MINUTE