FCSB a transmis că a primit derogare din partea autorităţilor pentru a nu intra în carantină la întoarcea din Turcia, ţară care a fost inclusă pe lista galbenă şi oricine revine în România trebuie să intre în izolare timp de 10 zile: "Nu am primit nicio astfel de solicitare, n-am emis nicio derogare. Conform legii, doar la întoarcere, la punctul de frontieră, se decide dacă se impune exceptarea izolării", se arată într-un răspuns transmis de autorităţi pentru Gazeta Sporturilor.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Secretarul General al LPF, Justin Ştefan, a confirmat şi el informația potrivit căreia Guvernul nu a acordat nicio derogare. Aceasta poate fi obţinută, însă, la revenirea în ţară: "Liga nu are nicio atribuţie în zona acordării unor derogări. I-am rugat pe cei de la 'Competiţii' să discute cu FCSB. FCSB spune că şi-a luat toate măsurile pentru a obţine o derogare. Sunt convins că şi-au luat toate măsurile pentru a nu produce dificultăţi în privinţa competiţiei şi a calendarului. Guvernul a spus că nu s-a dat nicio derogare, nu că nu va fi una. O decizie se va da la aeroport.
Cupa Mondială FIFA
Turiştii de la Cupa Mondială, mult sub aşteptări. Cifrele oferite de Qatar, după 2 săptămâni
ACUM CÂTEVA SECUNDE

FCSB poate trimite Liga 1 în haos

Vedem mai departe ce se întâmplă. Noi am primit toate asigurările că FCSB are argumentele legale de partea ei. E clar că, din perspectiva organizatorului de competiţii, vom avea o problemă cu calendarul. Sper să nu ajungem acolo. Sunt sigur că cei de la FCSB sunt profesionişti. Există posibilitatea de amânare, dar vom intra peste meciurile din cupele europene", a spus Justin Stefan pentru Digi Sport.
Dacă autoritățile ar hotărî ca FCSB să intre în carantină la revenirea în țară, Liga 1 ar fi în totală degringoladă la realuarea campionatului. Roş-albaştrii nu s-ar putea prezenta la trei meciuri din competiţia internă. Este vorba de confruntările cu Astra (15 ianuarie), Viitorul (19 ianuarie) şi FC Voluntari (23 ianuarie).
Cupa Mondială FIFA
Ancelotti, surprins că Ronaldo a fost rezervă cu Elveția: "Poate că încă se simte ca la 20 de ani"
ACUM 5 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Luis Enrique, demis de la naţionala Spaniei, după dezastrul cu Maroc. Anunţul oficial al Federaţiei
ACUM 22 MINUTE