Low a fost criticat în termeni foarte duri după partida respectivă, mulți oameni din fotbal, printre care și legendarul Franz Beckenbauer, punând sub semnul întrebării viitorul selecționerului pe banca naționalei.
"Aceasta nu este naționala Germaniei. A fost incredibil. Acum toată lumea râde noi", a spus Beckenbauer, după meci.
La rândul său, Low a fost extrem de dezamăgit la finalul partidei de la Sevilla:
Liga
Real Madrid, în doliu! Legendarul Paco Gento s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani
ACUM 16 MINUTE
"A fost o zi neagră. Nu am avut o atitudine de luptători, nu am avut nimic, nimic nu a funcționat. Nici ofensiv, nici defensiv. Totul a fost rău, din toate punctele de vedere, nu putem extrage nimic pozitiv din această partidă.
Ne-am plimbat pe teren, nu am fost organizați, nu a existat comunicare între jucători. Trebuie să ne întrebăm cum am ajuns aici și să tragem concluziile corecte", a spus Low, la finalul duelului cu Spania.

Joachim Low va continua pe banca naționalei Germaniei

Decizia finală a fost luată astăzi. Federația Germană de Fotbal a ajuns la concluzia că Joachim Low merită să continue la cârma naționalei, în ciuda rezultatului dezastruos din Spania.
Low se află la cârma naționalei Germaniei din 2006. Selecționerul în vârstă de 60 de ani a pus umărul la performanțe uriașe, cea mai mare fiind, evident, cucerirea Cupei Mondiale din 2014. Atunci, nemții au învins în finală Argentina, scor 1-0, cu un gol marcat de Mario Gotze în extra-time.

Germania, cea mai umilitoare înfrângere din istorie într-un meci oficial

Înfrângerea cu Spania este a doua cea mai dură corecție primită de nemți în istorie. În urmă cu 111 ani, în 1909, Germania pierdea cu 9-0 în fața Angliei.
Totuși, disputa din această lună reprezintă cel mai umilitor eșec într-un meci oficial. Precedentul "record" era reprezentat de înfrângerea cu Anglia din preliminariile CM 2002, când, la Berlin, nemții se înclinau cu 1-5.
Germania a mai primit 6 goluri într-o partidă în doar trei ocazii, dar de fiecare dată a reușit să marcheze cel puțin o dată. Partida cu cele mai multe goluri primite a avut loc la Mondialul din 1954, când, la Basel, Ungaria se impunea cu 8-3.
Partida de la Sevilla va rămâne în istorie pentru o perioadă destul de lungă, probabil, drept cea mai grea înfrângere suferită de Germania într-un meci oficial.
Romanian Liga I
Constantin Budescu va semna cu Sepsi Sântu Gheorghe până în vară! Ce salariu va avea mijlocașul
ACUM O ORĂ
Liga
Un fost jucător al Barcelonei, declarații sincere: "Nu-mi păsa că eram rezervă! Am devenit milionar"
ACUM 3 ORE