Doi antrenori care au câștigat titlul în Liga 1 și care s-au afirmat în străinătate în ultimii ani, Marius Șumudică și Laurențiu Reghecampf sunt pe lista scurtă de posibili înlocuitori ai lui Rădoi pe banca tehnică a naționalei Romăniei. Ambii sunt liberi de contract după despărțiri cu scandal de echipe din străinătate.
"În caz că va pleca Mirel în altă parte, probabil că va fi vorba și de Laurențiu, că e un antrenor care a confirmat și care are valoare. O să se bată ei doi pentru postul ăsta, Șumudică și Reghecampf, dar e concurență acolo. Avem antrenori care au început să fie permanentizați și în alte părți ale globului, nu numai în România. Și o să avem concurență mai mare" a spus directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță.

Mirel Rădoi

Credit imagine: Getty Images

Fotbal
Mirel Rădoi, avertizat înaintea preliminariilor: "Joci cu Germania cu rezerve de la penultimul loc?"
24/02/2021 LA 17:49

Debut complicat pentru Rădoi pe banca naționalei

Instalat în noiembrie 2019 și cu un contract până la finalul acestui an, Mirel Rădoi a refuzat deja oferte concrete pentru a rămâne la națională. În cele 7 meciuri jucate de naționalei României în ultimele 15 luni, Mirel Rădoi are două victorii, două remize și trei înfrângeri.
După debutul cu o victorie superbă în Austria, actualul selecționer a pierdut cu Islanda (barajul pentru Euro), Norvegia și returul cu Austria. În singurul amical de până acum, Rădoi a obținut un succes clar, 5-3 cu Belarus la Ploiești. Un 3-0 la masa verde cu Norvegia și egalul cu Irlanda de Nord au completat palmaresul ca selecționer al lui Rădoi.
Citiți și:
Romanian Liga I
Laurențiu Reghecampf s-ar fi înțeles cu CS U Craiova! Ce salariu îi oferă Mihai Rotaru în Oltenia
28/01/2021 LA 11:12
Fotbal
Mirel Rădoi, "tras de urechi" pentru o decizie luată la echipa națională: "Un experiment nereușit!"
29/12/2020 LA 08:00