Ianis Hagi face parte din cardurile speciale care pot fi câștigate de gameri în sezonul 6 din Ultimate Team. E simplu pentru a ajunge acolo. Jucătorii vor trebui să acumuleze experiență și să ajungă la nivelul 30. Fanii care se joacă FIFA primesc pe parcurs carduri cu jucători sau alte bonusuri.

93 la viteză și 99 la dribling pentru Ianis Hagi în noul card

Cei care ajung la nivelul 15 vor avea de ales între trei fotbaliști, printre care și Ianis Hagi. Față de cardul lui de bază, de 74, Ianis primește un upgrade important. Românul va aveaun card de 87OVR . Cu o valoare de 85 la șut, 93 la viteză și 99 la dribling, internaționalul român care se află în proprietatea lui Genk poate deveni unul dintre cei mai buni mijlocași ofensivi din joc. E clar că Hagi este de acum "Hot Property" pentru cei mai împătimiți jucători de FIFA.
Premier League
Premier League | Analiza noului sezon, cu transferuri de senzație și cu o luptă pasionantă la titlu
05/08/2022 LA 11:22
Concurenții lui Ianis sunt Juan Agudelo, de la noua echipă a lui Beckham, Inter Miami, dar Mohamed Elyounoussi, de la Celtic.
Cine ajunge la nivelul 30 va putea alege dintre trei fotbaliști de 90, cu carduri foarte bune. Mario Gotze, de la Borussia Dortmund, Pedro, de la Chelsea și campionul mondial de la Barcelona, Samuel Umtiti sunt printre acești jucători cu card 90.
De la Trent Alexander-Arnold la Wifried Zaha și de la Raheem Sterling la Andre Gomes, starurile din Premier League își reprezintă echipele în meciuri foarte interesante de FIFA. Acesta este E Premier League si va fi pe eurosport.ro începand de luni, ora 20:00.

E Premier League

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Thomas Tuchel trage un semnal de alarmă la Chelsea: "Nu va fi prima dată când vom fi pedepsiți"
21/07/2022 LA 09:48
Premier League
Opinie Eurosport | Primele efecte ale revoluției americane de la Chelsea
17/07/2022 LA 04:48