FIFA a anunțat marți că nu vor avea loc meciuri internaționale în septembrie, cu excepția Europei, pentru a încerca să se încetinească răspândirea coronavirusului. Astfel mulți jucători vor evita călătoritul pe distanțe lungi. Astfel, fereastra internațională de pe 31 august până pe 8 septembrie va fi înlocuită cu una între 24 ianuarie și 1 februarie 2022, pentru toate confederațiile în afară de UEFA.

Când va avea loc Cupa Africii

Fotbal
West Ham - Manchester United 1-2. Jesse Lingard înscrie în minutul 89!
ACUM 17 MINUTE
Mai mult, a fost stabilită o nouă perioadă pentru Cupa Africii pe Națiuni. Competiția va avea loc în ianuarie 2022, urmând ca datele exacte să fie stabilite ulterior.
Consiliul FIFA a decis să facă aceste schimbări ”ca răspuns la problemele la nivel global cauzate de pandemia de coronavirus care continuă să facă ravagii în multe regiuni din lume”, se arată în comunicatul instituției.
Aceeași decizie a fost luată și pentru meciurile feminine, a informat FIFA. Fereastra internațională care urma să aibă loc între 14 și 22 septembrie a fost anulată pentru toate confederațiile, în afară de UEFA.
FIFA se află din nou într-o situație delicată după ce procurorii elvețieni l-au pus sub acuzare pe președintele Gianni Infantino.
Liga
Rămâne Koeman la Barcelona? Jurnaliștii l-au iritat pe olandez cu întrebările: "Amintiți-vă asta!"
ACUM O ORĂ
Fotbal
West Ham - Manchester United 1-1. Cristiano Ronaldo aduce egalarea pentru "diavoli" la Londra
ACUM 2 ORE