FIFA a anunțat marți că nu vor avea loc meciuri internaționale în septembrie, cu excepția Europei, pentru a încerca să se încetinească răspândirea coronavirusului. Astfel mulți jucători vor evita călătoritul pe distanțe lungi. Astfel, fereastra internațională de pe 31 august până pe 8 septembrie va fi înlocuită cu una între 24 ianuarie și 1 februarie 2022, pentru toate confederațiile în afară de UEFA.

Când va avea loc Cupa Africii

Fotbal
Noi detalii despre negocierile pentru postul de selecționer! Care sunt cerințele Federației
ACUM O ORĂ
Mai mult, a fost stabilită o nouă perioadă pentru Cupa Africii pe Națiuni. Competiția va avea loc în ianuarie 2022, urmând ca datele exacte să fie stabilite ulterior.
Consiliul FIFA a decis să facă aceste schimbări ”ca răspuns la problemele la nivel global cauzate de pandemia de coronavirus care continuă să facă ravagii în multe regiuni din lume”, se arată în comunicatul instituției.
Aceeași decizie a fost luată și pentru meciurile feminine, a informat FIFA. Fereastra internațională care urma să aibă loc între 14 și 22 septembrie a fost anulată pentru toate confederațiile, în afară de UEFA.
FIFA se află din nou într-o situație delicată după ce procurorii elvețieni l-au pus sub acuzare pe președintele Gianni Infantino.
Fotbal
VIDEO | GOLUL DIN RABONA AL LUI ERIK LAMELA, CEA MAI FRUMOASĂ REUȘITĂ A ANULUI 2021!
ACUM 8 ORE
Fotbal
Prima reacție a lui Lewandowski după ce a primit titlul de cel mai bun fotbalist al lumii în 2021
ACUM 9 ORE