FIFA a anunțat că va trimite fonduri operaționale pentru 2019 și 2020 în valoare de 150 de milioane de dolari, bani care vor fi direcționați către asociații. Este primul pas din planul pentru reducerea crizei financiare create de pandemia de coronavirus.
Fiecare din cele 211 de asociații membre va încasă câte 500.000 de dolari în zilele următoare, precum și restanțele rămase pentru cei doi ani menționați.
Gianni Infantino, președintele FIFA, a oferit o declarație după anunțul oficial făcut cu privire la suma trimisă către membri.
Fotbal
Rezumatul partidei Crystal Palace - Brighton 1-1. Oaspeții au luptat până la ultima fază
ACUM 2 ORE
Pandemia a creat provocări fără precedent pentru întreaga comunitate a fotbalului și, din postura de for internațional, este datoria FIFA să fie aici și să-i sprijine pe cei care au mare nevoie. Acest lucru începe prin oferirea imediată de fonduri către membri, mulți având probleme financiare serioase. Este primul pas în planul dezvoltat prin care să răspunde la urgența care afectează întreaga comunitate
FIFA a mai anunțat că va trimite fondurile pentru anul 2020 încă de acum, bani care urmau să fie direcționați către asociații în luna iulie.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Sorin Colceag, discurs dur după Craiova - Dinamo. "Du-te, tată, acasă dacă n-ai chef să muncești"
ACUM 3 ORE
Romanian Liga I
Jucătorii echipei Dinamo sunt cu moralul la pământ! Cum a comentat Sorescu umilința cu U Craiova
ACUM 3 ORE