FIFA a deblocat suma de un milion de dolari (aproximativ 900.000 de euro) pentru a veni în ajutorul victimelor crizei umanitare din Ucraina, provocată de invazia armatei ruse, a anunțat sâmbătă instanța mondială a fotbalului.
Acești bani sunt destinați "să răspundă nevoilor care au fost identificate ca fiind cele mai urgente", a indicat FIFA, care a trimis deja materiale de prim ajutor, prin intermediul fundației sale.
"Fundația FIFA este pregătită să ofere o parte din asistența necesară lucrând împreună cu comunitățile fotbalistice din Ucraina și din regiune", a precizat președintele FIFA, Gianni Infantino, citat într-un comunicat.
Ligue 1
"Real i-ar fi dat un salariu mai mare!" Anunțul incredibil al lui Al-Khelaifi + Mesajul lui Mbappe
ACUM 11 MINUTE
Citește și:
De la începutul conflictului, pe 24 februarie, lumea fotbalului a multiplicat inițiativele de sprijinire a Ucrainei.
FIFA a sancționat, totodată, Rusia, excluzând-o între altele din calificările pentru Cupa Mondială care va avea loc în noiembrie-decembrie în Qatar.
De asemenea, forul fotbalistic internațional le-a oferit jucătorilor ucraineni, precum și jucătorilor și antrenorilor străini din Ucraina și Rusia, posibilitatea de a semna contracte cu alte cluburi, fără a aștepta perioada oficială de transferuri.
Sursa: AGERPRES
Fotbal
Așa a sărbătorit Manchester City al 4-lea titluri în ultimii 5 ani
ACUM O ORĂ
Fotbal
Premier League | Un sezon magic plin de emoții și trăit la intensitate maximă
ACUM O ORĂ