Premiul se va acorda la începutul lunii octombrie, după ce se vor cunoaște câștigătoarele din UEFA Champions League și Europa League.
După ce gala Balonului de Aur a fost anulată în acest an din cauza pauzei îndelungate a fotbalului, jucătorii de top au primit o veste bună. Aceștia vor lupta, pe lângă trofeele rămase în joc, și pentru prestigiosul premiu individual oferit de FIFA.
Robert Lewandowski este marele favorit să câștige premiul, în urma evoluțiilor extraordinare din sezonul 2019/2020, în tricoul lui Bayern Munchen. Atacantul polonez a marcat 54 de goluri și a oferit 9 pase decisive în cele 45 de apariții din toate competițiile.
Liga
Koeman, foarte greu de dat afară de la Barcelona! Olandezul va încasa o sumă imensă dacă va fi demis
ACUM UN MINUT

Lewandowski a dus-o pe Bayern în semifinalele UEFA Champions League

Lewandowski a pus umărul la cucerirea titlului în Bundesliga și la calificarea până în semifinalele UEFA Champions League. Acolo, bavarezii o vor întâlni pe Lyon, miercuri (ora 22:00), livetext pe Eurosport.ro. Pe drumul spre penultimul act al competiției, Bayern a trecut de Barcelona cu un zdrobitor 8-2.
Lionel Messi a câștigat ultimul premiu acordat de FIFA, devansându-i în ierarhie pe Virgil van Dijk și Cristiano Ronaldo.
Cupa Mondială FIFA
Qatarul vrea ca toți fotbaliștii de la mondialul din 2022 să fie vanccinați! Care e poziția FIFA
ACUM 43 MINUTE
Ligue 1
Leo Messi, debut ratat la PSG! De câte ori a fost schimbat în ultimii 11 ani la Barcelona
ACUM O ORĂ