Premiul se va acorda la începutul lunii octombrie, după ce se vor cunoaște câștigătoarele din UEFA Champions League și Europa League.
După ce gala Balonului de Aur a fost anulată în acest an din cauza pauzei îndelungate a fotbalului, jucătorii de top au primit o veste bună. Aceștia vor lupta, pe lângă trofeele rămase în joc, și pentru prestigiosul premiu individual oferit de FIFA.
Robert Lewandowski este marele favorit să câștige premiul, în urma evoluțiilor extraordinare din sezonul 2019/2020, în tricoul lui Bayern Munchen. Atacantul polonez a marcat 54 de goluri și a oferit 9 pase decisive în cele 45 de apariții din toate competițiile.
Premier League
Frank Lampard a devenit favorit să preia Everton. Cine mai figurează pe lista clubului
ACUM 9 MINUTE

Lewandowski a dus-o pe Bayern în semifinalele UEFA Champions League

Lewandowski a pus umărul la cucerirea titlului în Bundesliga și la calificarea până în semifinalele UEFA Champions League. Acolo, bavarezii o vor întâlni pe Lyon, miercuri (ora 22:00), livetext pe Eurosport.ro. Pe drumul spre penultimul act al competiției, Bayern a trecut de Barcelona cu un zdrobitor 8-2.
Lionel Messi a câștigat ultimul premiu acordat de FIFA, devansându-i în ierarhie pe Virgil van Dijk și Cristiano Ronaldo.
Ligue 1
PSG, interesată de fotbalistul pe care Mbappe l-a cerut pe Parc de Princes în 2019
ACUM 3 ORE
Fotbal
Edi Iordănescu, tot mai aproape de a deveni selecționer! Negocierile s-au purtat la sediul FRF
ACUM 5 ORE