Consiliul FIFA a decis ca regula care obligă cluburile să elibereze jucătorii pentru partidele echipelor naționale să nu se aplice în lunile martie și aprilie, anunță Sky Sports.
FIFA înțelege că organizarea meciurilor în acest circumstanțe nu prezintă doar un potențial risc pentru sănătatea jucătorilor și a publicului larg dar și, de asemenea, ar compromite integritatea sportului pentru că anumite echipe vor fi private de cei mai buni jucători iar altele, nu.
Pentru a evita riscuri pentru sănătate care nu sunt necesare și situații în care corectitudinea sportivă nu este valabilă, se recomandă ca toate partidele internaționale care urmau să aibă loc în martie și aprilie să fie amânate până vor putea să aibă loc într-un mediu sigur, atât pentru jucători cât și pentru publicul general
Liga Națiunilor UEFA
Tricolorii merg înainte! Mesajul transmis de Edi Iordănescu în vestiar, după victoria cu Bosnia
ACUM 7 ORE
Amânarea partidelor internaționale depinde de UEFA, însă decizia FIFA poate forța mâna forului continental. Astfel, partida dintre Islanda și România să fie amânată, dacă UEFA va accepta recomandarea FIFA.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Națiunilor UEFA
Prima reacție a lui Edi Iordănescu după retrogradarea în Liga C! "S-a reaprins speranța"
ACUM 7 ORE
Liga Națiunilor UEFA
Stanciu și Pușcaș, optimiști după meciul cu Bosnia! Ce spun despre posibila plecare a lui Iordănescu
ACUM 7 ORE