Departamentul de Cultură, Media și Sport din cadrul Guvernului de la Londra a dat undă verde pentru ca 12 evenimente sportive programate în această primăvară în Marea Britanie să poată găzdui fani în tribune. Printre aceste evenimente se află și finala Cupei Angliei, dar și Mondialul de snooker.
BBC anunță că Finala Cupei Angliei ar putea avea 20 de mii de fani pe Wembley, chiar pe 15 mai. Această veste vine după Guvernul de la LOndra anunțase în februarie că fanii vor putea asista la meciuri de fotbal după 17 mai, și nu mai mulți de 10 mii.
Campionatul mondial de snooker este programat în celebrul teatru Crucible din Sheffield cu începere din 17 aprilie.
Ligue 1
OM – PSG 0-0 | Le Classique s-a terminat nedecis! PSG a evoluat în 10 în repriza secundă
ACUM 8 ORE

Întâmplare sau geniu? Cum a putut Ronnie O'Sullivan să scape dintr-o poziție de snooker

"Aceste evenimente sunt un test pentru perioada următoare. Trebuie să găsim soluții pentru revenirea fanilor în tribune și acesta este primul pas" a spus Oliver Dowden, secretarul pentru Cultură de la Londra.

Toate evenimentele sportive din Anglia pot avea fani din 21 iunie

Aceste teste pe care le face guvernul britanic vor fi o indicașie pentru faza 4 în care distanțarea socială va fi eliminată de la evenimentele sportive. Planul Guvernului de la LOndra este ca intrarea în această fază să fie fpcută pe 21 iunie. dacă totul merge bine la evenimentele din această primăvară.
Premier League a anunțat deja că va permite accesul fanilor la meciuri, în număr limitat, la ultimele două etape. De aceea, programul Premier League a fost modificat și penultima etapă este programtă în weekendul 18-20 mai, iar ultima va fi pe 23 mai.

Cea mai spectaculoasse goluri din Premier League

De asemenea, există discuții pentru a avea un număr mic de fani și la finala Cupei Ligii. Pe 25 aprilie, Manchester City și Tottenham se vor înfrunta pe Wembley, cu trofeul pe masă.
Serie A
Inter - Juventus 1-1. Derby d'Italia, decis în minutul 89, de VAR
ACUM 8 ORE
Ligue 1
Momente incredibile în Marseille – PSG! Messi și Neymar, protejați de scutieri
ACUM 9 ORE