“ACF Fiorentina este încântat să anunţe că testele au arătat că Patrick Cutrone, German Pezzella şi Dusan Vlahovic nu mai sunt infectaţi cu Covid-19. Cu această ocazie vrem să le mulţumim medicilor, asistentelor şi spitalelor care au grijă în continuare de cei care au nevoie de îngrijiri medicale în această perioadă difiiclă pentru Italia şi pentru întreaga lume”, se arată în comunicatul emis de Fiorentina.

Vlahovic a povestit cât de repede s-au manifestat simptomele COVID19

Vlahovic a povestit cât de repede i s-au instalat lui simptomele, în dorința de a-i ajuta pe ceilalți. Cu cât se va ajunge mai rapid la medic, cu atât șansele ca lucrurile să se complice sunt mai mici.
Romanian Liga I
Dinamo, fără un jucător important la returul cu U Cluj! Cine va rata meciul decisiv din "Groapă"
ACUM 17 MINUTE
"Eram acasă, fără probleme, m-am culcat, iar dimineața m-am trezit transpirat și cu febră 37. Am luat un paracetamol și i-am anunțat pe medicii clubului. Până seara, febra a crescut la peste 39, așa că am ajuns la spital, unde am aflat că am coronavirus. Acum sunt bine, din fericire", a scris Vlahovic pe o rețea de socializare.
Extrem de matur, atacantul sârb și-a făcut cunoscută povestea și pentru a încerca să îi educe pe ceilalți. COVID-19 nu ar trebui să creeze panică, ci să fie tratat cu multă responsabilitate. Astfel, atacantul va rămâne în izolare pentru două săptămâni, pentru a nu pune în pericol sănătatea celorlalți.
"Ce trebuie făcut acum? Nimc, doar odihnă. În 14 zile, totul se va termina, trebuie doar să stau departe de oameni, pentru a nu le transmite și lor", a mai scris Vlahovic.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Cine câștigă finala UCL și de ce? Oameni importanți din fotbalul românesc au păreri diferite
ACUM 26 MINUTE
Liga
Negocierile dintre Barcelona și Dembele s-au încheiat! Ce decizie a luat fotbalistul
ACUM O ORĂ