Fiorentina și Wolves au reînceput negocierile pentru a ajunge la un acord prin care italianul de 22 de ani ar merge sub formă de împrumut în Serie A pentru 18 luni, cu o obligație de cumpărare la sfârșitul acestei perioade, conform The Guardian.
Fiorentina ar urma să achite 18 milioane de euro, inițial achitând doar suma pentru împrumut, de două milioane de euro. Restul banilor vor fi achitați în vara lui 2021.
https://i.eurosport.com/2020/01/08/2749181.jpg
Premier League
Paul Pogba și-a decis viitorul! Francezul este impresionat de Ralf Rangnick
ACUM 5 ORE
Fostul atacant al Milanului, care a fost selecționat o singură dată, a avut probleme în a se impune pe Molineux și a jucat în doar 12 partide în Premier League, în care a înscris de două ori. Nu a încheiat nicio partidă pe teren. Deși a jucat mai mult în Europa League și Cupa Ligii, italianul nu a făcut destule pentru a-l convinge pe managerul Nuno Espirito Santo.
Fiorentina are un sezon slab și se află pe locul 15 în Serie A după 18 etape. Golgheterii echipei sunt Dusan Vlahovic, Nikola Milenkovic, Erick Pulgar și Gaetano Castrovilli, fiecare având doar trei goluri marcate.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Cele mai interesante transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS care este în fiecare luni și vineri, pe tot parcursul lunii ianuarie, de la ora 18 pe pagina de Facebook Eurosport.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Everton a ajuns la un acord cu Frank Lampard pentru a deveni noul manager. Urmează anunțul oficial
ACUM 12 ORE
Fotbal
Denis Alibec a fost prezentat la Atromitos. Primele reacții ale internaționalului român
ACUM 13 ORE