Două goluri înscrise pe final de Gabriel Barbos au adus celor de la Flamengo pentru doar a doua oară în istorie Copa Libertadores. Flamengo a fost condusă în cea mai mare parte a meciului de River Plate.
Rafael Santos Borre a deschis scorul pentru River după doar 14 minute însă Barbosa a adus egalarea în minutul 87 pentru ca apoi în prelungiri să asigure victoria istorică a echipei sale.
Meciul s-a jucat pe Estadio Monumental din Peru, fiind prezenți la partidă peste 80.000 de persoană. Spectatorii au fost martorii unui început bizar de meci pentru că înainte de partidă trofeul a fost prezentat de mai multe persoane constumate în personaje din Star Wars.
Fotbal
Chelsea a avut o altă prestație modestă la Brighton, Romelu Lukaku a fost din nou "absent"
ACUM O ORĂ
https://i.eurosport.com/2019/11/22/2721815.jpg
După pauză Flamengo a părut să fie echipa mai bună și a ratat o ocazie imensă la 10 minute de la debutul celei de-a doua reprize când fundașii lui River au blocat dramatic eforturile lui Barbosa și Everton Ribeiro.
River a avut și ea ocazii de a-și extinde avantajul însă argentinienii s-au văzut egalați când Barbosa, golgheterul acestei competiții, a egalat cu doar trei minute înainte de final, înscriind din fața porții fără probleme. Revenirea a fost completă a reușit dubla doar câteva minute mai târziu.
https://i.eurosport.com/2019/11/23/2723039.jpg
În finalul meciului, în urma unui conflict de pe teren, au fost eliminați Exequiel Palacios de la River și Barbosa de la Flamengo, însă nimic nu a mai contat – brazilienii sunt campioni.
Romanian Liga I
Deian Sorescu a plecat de la Dinamo! Clubul a acceptat oferta venită pentru jucător
ACUM 2 ORE
Africa Cup of Nations
Surpriză mare la Cupa Africii pe Națiuni. Ghana a pierdut cu Comoros și a plecat acasă
ACUM 2 ORE