Fostul director general de la Real Madrid, Jorge Valdano, s-a lansat într-un atac dur asupra lui Florentino Perez, care a făcut ca Real Madrid să piardă enorm în planul imaginii. Nu doar președintele blanco a ieșit extrem de șifonat după "rebeliune", dar și ceilalți conducători, în frunte cu Andrea Agnelli.
Valdano l-a criticat pe fostul său șef în special pentru apariția de la El Chiringuito, unde a spus o mulțime de lucruri prea puțin argumentate, expunând clubul, dar și pe el.
"Nu te poți prezenta la televizor și să te prezinți salvatorul fotbalului în condițiile în care proiectul tău nu are credibilitate și susținere. Sunt 4 miliarde de fani care urmăresc acest sport și ei le-au subestimat puterea. Nu doar Florentino și-a pierdut credibilitatea, și ceilalți conducători sunt în aceeași situație. Agnelli, de exemplu, reprezenta 200 de formații și le-a trădat pe toate", a spus Valdano pentru El Transistor.
Premier League
Paul Pogba și-a decis viitorul! Francezul este impresionat de Ralf Rangnick
ACUM 5 ORE

Valdano, mândru de fanii englezi

Proiectul a fost din start sortit eșecului, iar Valdano e extrem de nemulțumit că în Spania toți au plecat capul, neavând curajul să iasă în față și să își exprime dezacordul cu "rebeliunea". Din fericire, echipa e prea puțin afectată în plan sportiv, deși în planul imaginii clubul a avut mult de suferit.
"Jucătorii nu sunt afectați de ce se întâmplă în birouri, am văzut de atâtea ori cât de detașați sunt ei de aceste lucruri. Proiectul Super Ligii era atât de bun încât era menit să se destrame. Avea o fundație care se clătina din temelii de la început. Era clar că documentul pe care l-au semnat avea prea puțină valoare legală. Războiul a fost câștigat de fanii englezi, pentru că aici, în Spania, nimeni nu a mișcat un deget. Nu poți face revoluție în fotbal cu un proiect fără să știi ce vor consumatorii finali, suporterii", a mai spus Valdano.
Jorge Valdano și Florentino Perez au avut mult timp o relație fantastică. Cei doi au reușit să îi aducă pe Bernabeu pe Kaka, Ronaldo, Benzema sau Xabi Alonso. Din 2010, de când Jose Mourinho a fost numit antrenorul clubului, argentinianul a avut tot mai puține prerogative, relația sa cu portughezul fiind una glacială. În cele din urmă, Perez a trebuit să aleagă și a preferat să meargă pe mâna "Specialului".
Liga
Benzema a fost jefuit în timpul meciului dintre Real Madrid și Elche! Anunțul presei din Spania
24/01/2022 LA 05:21
Fotbal
Agentul lui Benzema a explodat la adresa FIFA după ce francezul a fost "exclus" din echipa ideală
18/01/2022 LA 05:17