Erling Haaland a hotărât ca vara viitoare să plece de la Borussia Dortmund, îndiferent cât de mult ar încerca actuala sa echipă să-l păstreze. Norvegianul își dorește o aventură nouă la un club care are potențialul să se lupte pentru glorie pe toate fronturile. Ofertele nu lipsesc, iar Mino Raiola negociază deja cu mai multe cluburi, însă știe că Haaland are de gând să accepte doar oferte de transfer din Premier League și La Liga.
Restul competițiilor nu reprezintă o miză pentru starul Borussiei Dortmund. Nu mai este un secret pentru nimeni că Haaland are o preferință aparte pentru Real Madrid, care a lansat mai multe indicii în spațiul public referitoare la dorința de a-l aduce pe Bernabeu pe norvegian. Cu mai multe ocazii, presa din Spania a dezvăluit planul măreț al lui Florentino Perez: transferurile lui Mbappe și Haaland în 2022.
Premier League
Manchester City, ofertă oficială pentru Erling Haaland: "Împrumut pe timpul Cupei Mondiale!"
14/11/2022 LA 18:42

Mino Raiola are de gând "să-l sară din schemă" pe Florentino Perez la transferul lui Haaland

Real Madrid are suficienți bani pentru a rezolva transferurile celor mai buni tineri fotbaliști ai momentului. Starul lui PSG e ca și transferat, însă în cazul lui Erling Haaland există multe semne de întrebare. Potrivit El Nacional, Raiola nu este atât de convins că norvegianul va ajunge pe Bernabeu. De altfel, agentul ar prefera pentru clientul său transferul la Barcelona, întrucât are o relație grozavă cu Joan Laporta.
Mino Raiola știe pe de altă parte că situația de la Barcelona nu este îmbucurătoare, mai ales pe plan economic. Haaland nu este nici el încântat de această variantă, întrucât nu crede că Barcelona mai este capabilă să se bată pentru glorie supremă și titluri. Din fericire pentru fanii de pe Camp Nou, se pare că oficialii catalanilor au ajutorul lui Alf-Inge Haaland, tatăl lui Erling.
Mino Raiola și tatăl lui Haaland s-au întâlnit cu președintele Barcelonei în urmă cu câteva luni și nu au pierdut de atunci dialogul. Mai mult, argumentul absolut al catalanilor ar fi acela că Haaland, alături de Mbappe se va afla în umbră la Real Madrid. În schimb, la Barcelona i se promite prioritate pe toate planurile. Laporta susține de asemenea că are suficienți bani pentru a putea face față unei asemenea mutări.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Fotbal
Guardiola avertizează în privința stării lui Haaland. "Nu este încă perfect, dar se simte mai bine"
08/11/2022 LA 15:06
Bundesliga
Barcelona, super-înlocuitor pentru Lewandowski! Atacantul de 17 ani are un sezon de vis
06/11/2022 LA 10:40