Fotbal

Florin Andone este privit de spanioli ca principalul pericol pentru Real "L-a făcut uitat pe Falcao"

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Florin Andone

Credit imagine: Getty Images

DeIon Alexandru
20/10/2019 la 12:05

Florin Andone a reuşit să înscrie primele goluri pentru Galatasaray și cotidianul spaniol Marca i-a dedicat un articol atacantului român

În UEFA CHampions League urmează Galatasaray - Real Madrid. Cotidianul de casă al Realului, Marca a analizat evoluția românului, considerat principalul pericol a celor de la Galatasaray pentru partida de marţi, de la Istanbul. "Andone, în fruntea armatei spaniole a lui Galatasaray", a titrat Marca:

"Nu mai este Galatasaray care a cumpărat jucători din Europa la cel mai înalt nivel şi care a încercat să se bată de la egal la egal cu marile forțe. Acum, se mulţumeşte să caute jucători care şi-au terminat perioadele de glorie la fostele echipe sau care încă nu au făcut-o, aşa cum este cazul lui Florin Andone. Românul devine referinţa ofensivă a clubului turc.
Premier League

Florin Andone se întoarce în Anglia! Galatasaray a decis să nu-l cumpere în vara viitoare

30/03/2020 LA 11:48
"Andone nu şi-a găsit locul la Deportivo şi la alte echipe, dar fotbalul din Turcia îi prieşte. Atacantul român a revenit la forma sa cea mai bună, cea arătată împotriva lui Real Madrid, în tricoul lui Deportivo. Cele două goluri înscrise cu Sivasspor l-au adus la cel mai bun nivel şi l-a făcut uitat pe Falcao, mai mereu cu probleme medicale", au notat spaniolii în articol.

Armada de la Galata

Românul nu este singurul jucător al turcilor care cunoaște foarte bine ce înseamnă Real Madrid. Foștii jucători de la Sevilla Nzonzi și Mariano, foștul jucătr de la Valencia Feghouli, Emre Mor fost la Celta și Babel care a jucat la Deportivo. În plus, desigur, fostul golgeter de la Atletico Radamel Falcao.

Florin Andone a reușit o dublă în ultima etapă

Florin Andone a marcat primul gol pentru Galatasaray. Internaționalul român a deschis scorul în meciul cu Sivasspor, după un șut fabulos, direct în vinclul porții oaspeților. Românul a driblat doi jucători și a șutat imparabil, de la marginea careului, fără nicio șansă pentru portarul lui Sivasspor. Acesta a fost prima reușită a lui Andone în tricoul turcilor. Florin Andone a reușit apoi dubla, dintr-un penalty, obținut tot de el.

Premier League

Brighton este primul club care a decis să-și plătească cei 600 de angajați până la finalul sezonului

14/03/2020 LA 07:18
Fotbal

Veste bună pentru Rădoi! La 3 luni după accidentare, Florin Andone va juca din nou

05/02/2020 LA 07:46
Subiecte asemănătoare
FotbalReal MadridGalatasarayFlorin Andone
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol