În UEFA CHampions League urmează Galatasaray - Real Madrid. Cotidianul de casă al Realului, Marca a analizat evoluția românului, considerat principalul pericol a celor de la Galatasaray pentru partida de marţi, de la Istanbul. "Andone, în fruntea armatei spaniole a lui Galatasaray", a titrat Marca:
"Nu mai este Galatasaray care a cumpărat jucători din Europa la cel mai înalt nivel şi care a încercat să se bată de la egal la egal cu marile forțe. Acum, se mulţumeşte să caute jucători care şi-au terminat perioadele de glorie la fostele echipe sau care încă nu au făcut-o, aşa cum este cazul lui Florin Andone. Românul devine referinţa ofensivă a clubului turc.
https://i.eurosport.com/2019/10/18/2698189.png
Liga
Un jucător de la Barcelona îi ia locul lui Florin Andone la Cadiz! La cine renunță Xavi
24/12/2021 LA 16:49
"Andone nu şi-a găsit locul la Deportivo şi la alte echipe, dar fotbalul din Turcia îi prieşte. Atacantul român a revenit la forma sa cea mai bună, cea arătată împotriva lui Real Madrid, în tricoul lui Deportivo. Cele două goluri înscrise cu Sivasspor l-au adus la cel mai bun nivel şi l-a făcut uitat pe Falcao, mai mereu cu probleme medicale", au notat spaniolii în articol.

Armada de la Galata

Românul nu este singurul jucător al turcilor care cunoaște foarte bine ce înseamnă Real Madrid. Foștii jucători de la Sevilla Nzonzi și Mariano, foștul jucătr de la Valencia Feghouli, Emre Mor fost la Celta și Babel care a jucat la Deportivo. În plus, desigur, fostul golgeter de la Atletico Radamel Falcao.

Florin Andone a reușit o dublă în ultima etapă

Florin Andone a marcat primul gol pentru Galatasaray. Internaționalul român a deschis scorul în meciul cu Sivasspor, după un șut fabulos, direct în vinclul porții oaspeților. Românul a driblat doi jucători și a șutat imparabil, de la marginea careului, fără nicio șansă pentru portarul lui Sivasspor. Acesta a fost prima reușită a lui Andone în tricoul turcilor. Florin Andone a reușit apoi dubla, dintr-un penalty, obținut tot de el.
Liga
Florin Andone, OUT de la Cadiz! Anunțul oficial al spaniolilor și unde poate ajunge fotbalistul
23/12/2021 LA 08:32
Liga
Florin Andone, OUT din lotul lui Cadiz! Antrenorul Alvaro Cervera, furios pe internaționalul român
03/10/2021 LA 10:56