Împrumutat până la finalul sezonului, românul are în contract o clauză potrivit căreia, dacă Galata nu e mulţumită de el, poate să îl trimită înapoi în Premier League la jumătatea sezonului. Acum, formația turcă analizează posibilitatea de a apela la acest subterfugiu, invocând accidentarea gravă a atacantului.
"Fatih Terim poate solicita rezilierea cu vârful român", notează gsgazete.com, care apoi explică: "După operație, dacă perioada de recuperare va fi prea lungă, turcii se gândesc să anuleze împrumutul. Dacă britanicii răspund negativ, s-ar putea ca Andone să fie într-o situație ingrată și Galata să îi înghețe contractul".

Galatasaray voia să îl transfere definitiv

League Cup
City s-a calificat în optimile Cupei Ligii! Arsenal și Tottenham, OUT în 16-imi! Toate rezultatele
09/11/2022 LA 22:01
Antrenorul celor de la Galatasaray, Fatih Terim, a fost inițial impresionat de Florin Andone și dorea să îl cumpere definitiv pe român.
Conform cotidianului turc Fanatik, Galatasaray pregătise deja o ofertă de cinci milioane de euro pentru Brighton pentru a-l avea la dispoziție pe Andone și din vară.
Andone a marcat două goluri în șapte meciuri jucate pentru echipa din Istanbul, însă Terim era foarte mulțumit de atitudinea românului și de felul în care s-a descurcat în absența lui Falcao.
La Brighton, Andone a marcat patru goluri în 26 de meciuri iar la Deportivo la Coruna românul a reușit 18 goluri în 66 de partide.
Premier League
Graham Potter a suferit prima înfrângere în campionat cu Chelsea chiar în fața fostei sale echipe
29/10/2022 LA 15:53
Premier League
Premier League pierde unul dintre cei mai promițători jucători! Mwepu s-a retras la 24 de ani
10/10/2022 LA 10:36