Cu 10 puncte după 7 etape, gruparea "cim bom" are cel mai slab start de sezon din ultimele trei decenii. Fatih Terim are postul asigurat, însă nu acelaşi lucru se poate spune despre jucători. Tehnicianul turcilor a întocmit o listă mai lungă de fotbalişti la care ar putea renunţa încă din iarnă, dacă aceştia nu vor avea un randament mai bun în următoarele două luni.
Terim este conştient că e greu ca Galata să mai ia titlul şi ar vrea să dea mai multe şanse jucătorilor tineri turci. Pe "lista neagră" se află şi Florin Andone, alături de fotbalişti cu un CV puternic: Mario Lemina, Christian Luyindama, Mariano, Younes Belhanda, Jean-Michel Serri, Sofian Feghouli și Ryan Babel.
Singurul star din afara Turciei care are postul asigurat este Radamel Falcao. Vârful nu doar că a avut cifre bune de când a sosit la Istanbul, dar este şi un produs de marketing impresionant.
Premier League
Un fotbalist din Premier League, arestat sub suspiciunea de agresiune sexuală
07/10/2021 LA 05:23
Presa de pe Bosfor notează că, în cazul lui Andone, lucrurile ar fi simple. Împrumutat până la finalul sezonului, românul are în contract o clauză potrivit căreia, dacă Galata nu e mulţumită de el, poate să îl trimită înapoi în Premier League la jumătatea sezonului.
2 meciuri a jucat Andone pentru Galatasaray în campionat, în ambele fiind schimbat. El nu a reuşit încă să marcheze pentru turci.

Andone, misiune grea la Brigton

Motivul principal pentru care Andone a ales să plece de la Brighton a fost, pe lângă salariul motivant, posibilitatea de a juca mai mult.
Pentru "pescăruşi" el avea şanse mici să joace, după ce Brighton i-a adus în această vară pe Trossard şi Maupay, jucători care au devenit titulari indiscutabili. De asemenea, Graham Potter îi are la dispoziţie pe tânărul Connolly, care a dat o dublă cu Spurs şi pe Murray, legendarul jucător al clubului, care în acest sezon a devenit rezervă de lux.
Brighton va juca în etapa a 9-a din Premier League în deplasarea de la Aston Villa.

Premier League este transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1.

Premier League
Florin Andone are ofertă pentru întoarcerea în Spania, dar Brighton l-a inclus în lotul de campionat
14/08/2021 LA 05:24
Liga
Florin Andone se întoarce în Spania! Ofertă din La Liga pentru atacantul român
19/06/2021 LA 05:54