Florin Bratu are în față un test extrem de important, naționala de tineret urmând a întâlni pe data de 16 noiembrie reprezentativa similară a Italiei, la Frosinone. Din păcate, planurile selecționerului în privința lotului de jucători au fost date peste cap într-o mică măsură.
Primul fotbalist la care Bratu a trebuit să renunțe a fost Jovan Markovic, atacantul Universității Craiova fiind învoit pentru motive personale și înlocuit cu Louis Munteanu, jucătorul Fiorentinei, care inițial fusese convocat de Bogdan Lobonț la echipa U20.
Problemele nu au încetat însă aici și Bratu a fost nevoit să efectueze o nouă schimbare la lot. Conform FRF.ro, Alex Cîmpanu a părăsit cantonamentul fiind accidentat. Mijlocașul de la CS Universitatea Craiova s-a prezentat la lot cu dureri la genunchi.
Scottish Premiership
Prima echipă care începe negocierile pentru Ianis Hagi! Unde este dorit din această iarnă
ACUM 12 MINUTE
Acesta nu s-a antrenat deloc luni, iar azi staff-ul medical a decis că nu va putea fi recuperat complet până la ora jocului cu Italia, motiv pentru care a fost înlocuit. Bratu l-a chemat pe Rareș Ilie, mijlocașul de 18 ani de la Rapid București. Acesta se va prezenta la Buftea mâine, după rezultatul testului RT-PCR.
Citește și:

Lotul convocat de Florin Bratu pentru amicalul cu Italia

PORTARI: Mihai Popa (FC Voluntari), Ștefan Târnovanu (FCSB), Szilárd Gyenge (FC Csikszereda Miercurea Ciuc);
FUNDAȘI: Alexandru Georgescu (Farul Constanța), Alexandru Țîrlea (Deportivo Alaves B/Spania), Radu Drăgușin (Sampdoria/Italia), Bogdan Racovițan (FC Botoșani), Vladimir Screciu (CS Universitatea Craiova), Ricardo Farcaș (Siena/Italia), Valentin Țicu (ACS Petrolul 52), Andres Dumitrescu (Sepsi OSK);
MIJLOCAȘI: Marian Șerban (Chindia Târgoviște), Damian Isac (UTA), Marius Corbu (Academia Pușkaș/Ungaria), Victor Dican (Universitatea Cluj), Dragoș Albu (U Craiova 1948 SA), Rareș Ilie (FC Rapid), David Miculescu (UTA Arad), Alexandru Ișfan (FC Argeș), Alexi Pitu (Farul Constanța), Octavian Popescu (FCSB);
ATACANȚI: Ianis Stoica (FCSB), Louis Munteanu (Fiorentina)
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Liga
Barcelona pregătește transferul iernii, Manchester City nu se opune!
ACUM 33 MINUTE
Fotbal
Dennis Man, criticat după ce a revenit ca titular la Parma! Ce note i-au dat jurnaliștii italieni
ACUM 37 MINUTE