Florin Bratu are în față un test extrem de important, naționala de tineret urmând a întâlni pe data de 16 noiembrie reprezentativa similară a Italiei, la Frosinone. Din păcate, planurile selecționerului în privința lotului de jucători au fost date peste cap într-o mică măsură.
Primul fotbalist la care Bratu a trebuit să renunțe a fost Jovan Markovic, atacantul Universității Craiova fiind învoit pentru motive personale și înlocuit cu Louis Munteanu, jucătorul Fiorentinei, care inițial fusese convocat de Bogdan Lobonț la echipa U20.
Problemele nu au încetat însă aici și Bratu a fost nevoit să efectueze o nouă schimbare la lot. Conform FRF.ro, Alex Cîmpanu a părăsit cantonamentul fiind accidentat. Mijlocașul de la CS Universitatea Craiova s-a prezentat la lot cu dureri la genunchi.
Cupa Mondială FIFA
Cum vor arăta sferturile Cupei Mondiale, dacă favoritele trec de optimi! Se anunță dueluri de gală
ACUM 6 MINUTE
Acesta nu s-a antrenat deloc luni, iar azi staff-ul medical a decis că nu va putea fi recuperat complet până la ora jocului cu Italia, motiv pentru care a fost înlocuit. Bratu l-a chemat pe Rareș Ilie, mijlocașul de 18 ani de la Rapid București. Acesta se va prezenta la Buftea mâine, după rezultatul testului RT-PCR.
Citește și:

Lotul convocat de Florin Bratu pentru amicalul cu Italia

PORTARI: Mihai Popa (FC Voluntari), Ștefan Târnovanu (FCSB), Szilárd Gyenge (FC Csikszereda Miercurea Ciuc);
FUNDAȘI: Alexandru Georgescu (Farul Constanța), Alexandru Țîrlea (Deportivo Alaves B/Spania), Radu Drăgușin (Sampdoria/Italia), Bogdan Racovițan (FC Botoșani), Vladimir Screciu (CS Universitatea Craiova), Ricardo Farcaș (Siena/Italia), Valentin Țicu (ACS Petrolul 52), Andres Dumitrescu (Sepsi OSK);
MIJLOCAȘI: Marian Șerban (Chindia Târgoviște), Damian Isac (UTA), Marius Corbu (Academia Pușkaș/Ungaria), Victor Dican (Universitatea Cluj), Dragoș Albu (U Craiova 1948 SA), Rareș Ilie (FC Rapid), David Miculescu (UTA Arad), Alexandru Ișfan (FC Argeș), Alexi Pitu (Farul Constanța), Octavian Popescu (FCSB);
ATACANȚI: Ianis Stoica (FCSB), Louis Munteanu (Fiorentina)
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Calificările pentru Campionatul European UEFA
El este singurul jucător care ar putea fi decarul echipei naționale. Pe cine a ales Dănuț Lupu
ACUM 22 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Selecționerul Japoniei trage un semnal de alarmă la Mondial. Ce declară acesta înaintea optimilor
ACUM O ORĂ