Gardoș, jucător cu 14 selecții la naționala României, a fost chinuit de accidentări din momentul transferului său la Southampton, în urmă cu 6 ani. De atunci, fundașul de 31 de ani a mai evoluat la Craiova și Poli Iași.
Academica Clinceni a anunțat transferul lui Gardoș în urmă cu puțin timp, spunând că fundașul "nu are nevoie de prezentare":
"Academica Clinceni a reușit să ajungă la o înțelegere cu Florin Gardoș. Un jucător care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Dar noi tot vă spunem că a câștigat de două campionatul României, de două ori Cupa României, și o dată Supercupa României.", au scris de la Academica Clinceni.
Romanian Liga I
Roland Niczuly, despre cum s-a transformat Sepsi în acest sezon și despre planuri de viitor
ACUM 19 MINUTE

Florin Gardoș, după ce a semnat cu Academica Clinceni: "Mi-aș dori să ajungem în playoff"

Florin Gardoș a oferit și prima reacție, după prezentarea la noua sa echipă:
"Mă bucur că am ajuns până la urmă la un acord. Îmi doream să joc în Liga 1, să rămân în București. Mi-a fost destul de greu să mă deplasez în ultimii ani. M-a atras acest proiect, pentru că am auzit lucruri bune despre antrenor (n.r. - Ilie Poenaru) și despre grup. Am fost o singură dată aici, când eram la Craiova. Mi-a plăcut atmosfera, oamenii de aici iubesc fotbalul. Obiectivul meu este să-mi recâștig încrederea și să încep să joc din nou.
Doar m-am antrenat în ultima vreme. Vreau să bifez cât mai multe meciuri. Ca echipă, mi-aș dori să ajungem în playoff. Important este să rămână echipa în Liga 1 și anul viitor. Nu m-am gândit la națională, mai ales la cum mi-au mers lucrurile în ultimul an. Acum sunt focusat aici, pe termen scurt. Încerc să nu-mi mai fac planuri de lungă durată. Mi-am mai făcut și nu mi-au ieșit cum am vrut eu.", a spus Florin Gardoș, pentru site-ul oficial al Academicii Clinceni.
Premier League
Se prefigurează cel mai mare scandal din ultimul timp, în Premier League!
ACUM 36 MINUTE
Turkish Süper Lig
Olimpiu Moruțan a dezvăluit unde vrea să joace în sezonul viitor
ACUM 2 ORE