Florin Niță a reprezentat singurul câștig din pauza internațională pentru naționala României. Portarul de 33 de ani a fost cel mai bun om al tricolorilor iar evoluțiile sale bune constante au fost remarcate și de clubul său.
Drept urmare, cei de la Sparta Praga au făcut toate demersurile pentru ca românul să își prelungească contractul iar astăzi a fost făcut anunțul oficial, la prezentare fiind prezent și Tomas Rosicky, fostul mare jucător al celor de la Arsenal.
Fotbal
Edi Iordănescu a anunțat numele stranierilor convocați pentru Liga Națiunilor! Lista preliminară
13/05/2022 LA 11:40
„E un pas important pentru mine, dar și pentru familia mea. Sper să am în continuare prestații la fel de bune. Sunt foarte fericit că voi rămâne la Sparta încă doi ani. Vreau să obținem rezultate bune. Aș vrea să ne calificăm în Champions League. De ce nu?
Vreau să le mulțumesc fanilor, simt că îmi apreciază munca și îmi transmit mereu multă dragoste. Sper să păstrăm aceeași relație”, a declarat Niță.

Florin Niță Gang la Praga

Sparta Praga a postat pe conturile de pe rețeleel sociale imagini cu mai mulți suporteri ai clubului ceh având tricouri pe care scria ”Florin Niță Gang”, precum și fulare și brățări cu numele lui Niță.
”Ne bucurăm că te avem, Florin!”, a fost mesajul suporterilor.
International friendlies
Israel-România 2-2 | Tricolorii încheie la egalitate partida cu Israel, după ce au condus cu 2-0
29/03/2022 LA 06:30
Fotbal
Noi imagini din cantonamentul României! Ce antrenament le-a pregătit Edi Iordănescu fotbaliștilor
21/03/2022 LA 20:02