Ultimul meci în care a evoluat pentru cehi a fost în urmă cu aproximativ o lună, deși până în acel moment Niță era portarul nr. 1 al echipei de pe locul 3 din Cehia.
21 noiembrie reprezintă data ultimului meci în care Niță a apărat, un eșec usturător cu Slovacko, scor 0-4. De atunci, cu Dominik Holec în poartă, Sparta a înregistrat 4 succese consecutive în campionat, interval în care a primit numai 3 goluri.
Citește și:
Ligue 1
PSG, interesată de fotbalistul pe care Mbappe l-a cerut pe Parc de Princes în 2019
ACUM 3 ORE

Florin Niță nu înțelege decizia antrenorului

Portarul echipei naționale ia în considerare despărțirea de Sparta Praga, în cazul în care nu va mai fi folosit. El a menționat, de asemenea, faptul că nu mai muncește cu aceeași plăcere și așteaptă explicații din partea antrenorului: "A fost un moment greu, pentru că eu am ajutat echipa, am fost decisiv, am contribuit la rezultate, iar înaintea meciului cu Rangers am primit vestea că nu voi mai juca. Nu am primit nicio explicație, am crezut că este doar pentru un meci, apoi am văzut că antrenorul îl tot preferă pe colegul meu. Nu știu ce să zic, eu voi încerca să îmi recâștig locul, să muncesc să redevin titular.
Este dificil, nu sunt robot să mă antrenez mereu la capacitate maximă. Când observi că ești dat la o parte, deși ai pus suflet, parcă nu mai muncești cu aceeași plăcere. Observ că aici nu sunt respectat. Eu vreau să mai apăr, nu am arătat încă tot ce pot. Dacă nu voi avea o explicație concretă, dacă nu sunt lămurit, atunci voi dori să continui în altă parte. Aș dori tot afară, pe cât posibil. Dar în fotbal nu se știe niciodată. A fost cel mai bun an pentru mine, din carieră. Am avut performanțe bune, evoluții de care mă bucur.", a spus Niță la Radio România Actualități.
Portarul român a primit 33 de goluri în 23 de partide în acest sezon, fiind portarul de bază al echipei naționale a României în precedenta campanie de calificare la Campionatul Mondial din 2022.
Fotbal
Edi Iordănescu, tot mai aproape de a deveni selecționer! Negocierile s-au purtat la sediul FRF
ACUM 5 ORE
Fotbal
Messi și Lewandowski au votat diferit la gala FIFA Best! Alegerile inexplicabile ale argentinianului
ACUM 6 ORE