Florin Niță a fost desemnat de către fanii echipei naționale de fotbal a României "tricolorul lunii august". Acesta a fost preferatul fanilor, depășindu-I în preferințe pe Alex Cicâldău și Cristi Manea.
Portarul de la Sparta Praga va juca în această toamnă în grupele Europa League, fiind unul dintre cei mai importanți jucători ai cehilor în preliminarii, atunci când și-au asigurat calificarea în grupele celei de-a doua competiție valorică a Europei după dubla cu Rapid Viena. Niță și Sparta Praga au jucat și în playoff-ul UEFA Champions League, acolo unde au întâlnit-o pe AS Monaco, care s-a dovedit a fi o echipă prea puternică pentru cehi.
Romanian Liga I
"Războiul Olteniei" ia foc înainte de derby! Anunțul momentului la Craiova: "Avem drept exclusiv!"
ACUM 33 MINUTE
Florin Niță a început foarte bine și luna septembrie, neprimind gol în meciurile cu Liechtenstein și Islanda, ambele câștigate de tricolori cu scorul de 2-0. Portarul celor de la Sparta Praga are șansa să fie votat cel mai bun tricolor al anului, în cazul în care va continua evoluțiile foarte bune până la finalul calificărilor, care se vor încheia în luna noiembrie. Florin Niță a fost unul dintre cei mai buni jucători și în meciurile din prima jumătate a anului 2021, în înfrângerile cu Germania din luna martie sau în amicalul cu Anglia din luna iunie.
România va juca în această seară în Macedonia de Nord, începând cu ora 21:45, partida fiind în format LIVE TEXT pe eurosport.ro.
Fotbal
Răzvan Lucescu, discurs motivațional înaintea victoriei din derby-ul cu AEK Atena
ACUM O ORĂ
Liga
La Masia a produs o nouă generaţie fabuloasă! Coincidenţele dintre Barcelona lui Pep şi cea de acum
ACUM 2 ORE