Florin Niță a fost desemnat de către fanii echipei naționale de fotbal a României "tricolorul lunii august". Acesta a fost preferatul fanilor, depășindu-I în preferințe pe Alex Cicâldău și Cristi Manea.
Portarul de la Sparta Praga va juca în această toamnă în grupele Europa League, fiind unul dintre cei mai importanți jucători ai cehilor în preliminarii, atunci când și-au asigurat calificarea în grupele celei de-a doua competiție valorică a Europei după dubla cu Rapid Viena. Niță și Sparta Praga au jucat și în playoff-ul UEFA Champions League, acolo unde au întâlnit-o pe AS Monaco, care s-a dovedit a fi o echipă prea puternică pentru cehi.
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
ACUM 6 ORE
Florin Niță a început foarte bine și luna septembrie, neprimind gol în meciurile cu Liechtenstein și Islanda, ambele câștigate de tricolori cu scorul de 2-0. Portarul celor de la Sparta Praga are șansa să fie votat cel mai bun tricolor al anului, în cazul în care va continua evoluțiile foarte bune până la finalul calificărilor, care se vor încheia în luna noiembrie. Florin Niță a fost unul dintre cei mai buni jucători și în meciurile din prima jumătate a anului 2021, în înfrângerile cu Germania din luna martie sau în amicalul cu Anglia din luna iunie.
România va juca în această seară în Macedonia de Nord, începând cu ora 21:45, partida fiind în format LIVE TEXT pe eurosport.ro.
Liga
Ce opțiuni mai are Real Madrid pentru postul de atacant după ce a rămas fără Mbappe și Haaland
ACUM 12 ORE
Liga Campionilor UEFA
Benzema, după ce Mbappe a refuzat Real Madrid: "Nu e momentul să vorbim despre lucruri mărunte"
ACUM 13 ORE