Petrolul Ploiești urma să joace weekendul acesta cu UTA Arad în prima etapă din play-off-ul Ligii 2, însa nu mai puțin de cinci persoane din cadrul echipei prahovene au fost testate pozitiv cu Covid-19. Potrivit surselor Liga2.ro, cel puțin cinci persoane din cadrul echipei Petrolul, dintre care trei fotbaliști, au avut rezultate pozitive la testarea împotriva SARS-CoV-2 efectuată miercuri și ale căror verdicte au ieșit astăzi, cu o zi înainte de plecarea spre Arad, acolo unde sâmbătă, de la ora 17:00, echipa antrenată de Costel Enache avea programat meciul cu liderul UTA.
Cazurile de COVID-19 de la Petrolul au fost confirmate de DSP: "Testele au fost făcute la un laborator acreditat. E o anchetă mai complexă, fiindcă trebuie să indentificăm contacții nu doar din lot, ci și la nivel de club și familii. Vineri, probabil, vom avea tabloul concret. Cert este că cei 5 jucători vor fi internați la Spitalul din Câmpina, iar restul lotului intră în izolare pentru 14 zile. La testele anterioare au ieșit cu toții negativ, prin urmare cineva din club a adus virusul recent în grup. Din păcate, toată lumea s-a relaxat și ajungem la astfel de situații complicate", a spus Bogdan Nica, șeful DSP Prahova, pentru GSP.ro.

Liga a doua revine în acest weekend

Cupa Mondială FIFA
Messi, amenințat cu bătaia de Canelo Alvarez! "Să nu dea Dumnezeu să te găsesc"
ACUM 12 MINUTE
Liga 2 se reia în acest weekend. Competiția va fi finalizată cu un play-off în cinci runde în urma căruia vor fi decise echipele promovate și reprezentanta care va disputa barajul pentru prima ligă.
Clasamentul înaintea play-off-ului arată astfel:
  • UTA Arad 25p
  • CS Mioveni 20p
  • Turris-Oltul Turnu Măgurele 20p
  • Campionii FC Argeș 19p
  • FC Petrolul Ploiești 19p
  • Fotbal Club Rapid 19p
Meciul dintre UTA Arad și Petrolul Ploiești era programat pentru sâmbătă, de la ora 17:00.
Cupa Mondială FIFA
Marocul propune un super-transfer după Mondial: "Credeți-mă, e world-class"
ACUM 44 MINUTE
Fotbal
Decizie istorică: Rusia vrea să părăsească UEFA! Anunțul făcut de președintele Federației
ACUM O ORĂ