Un laborator din Bulgaria a comis o greşeală impardonabilă: a declarat negativ un jucător infectat cu coronavirus chiar înainte de meci, iar rezultatul nu final a fost unul dezastruos: un focar de coronavirus a luat naștere: cel puţin 20 de oameni au fost infectaţi după această greşeală. Numele fotbalistului căruia i-a fost greșit testul este Martin Kavdanski, fundașul echipei Tsarsko Selo Sofia.
La finalul partidei nu era încă cunoscut impactul pe care l-a avut pe teren fundașul infectat cu coronavirus, însă rezultatul final a fost într-adevăr unul dezastruos. Cel puţin 3 dintre coechipierii lui Martin Kavdanski şi 16 jucători de la echipa adversă au fost ulterior infectaţi.Înaintea partidei dintre Ţarsko Selo şi Cerno More Varna, bulgarii au anunţat că toate rezultatele sunt negative. Astfel, la meciul de joi, cei de la Ţarsko Selo l-au titularizat pe fundaşul Martin Kavdanski.

Focar de COVID-19 în Bulgaria după o greșeală a medicilor

UEFA Europa Conference League
Rangelo Janga, eroul CFR-ului cu Slavia: "Am luptat ca leii"
ACUM 16 MINUTE
Acesta din urmă era infectat cu COVID-19 şi laboratorul şi-a dat seama de eroare doar după meci, atunci când era deja prea târziu, pentru că virusul era deja răspândit peste tot. Ţarsko Selo a anunţat că alţi trei jucători au fost testaţi pozitiv. Mai mult, Cerno More Varna a precizat că 16 cazuri au fost detectate în cadrul clubului, persoanele fiind plasate în carantină.
"Am anunţat comisia medicală şi serviciul sportiv şi tehnic al federaţiei şi aşteptăm instrucţiunile", a precizat clubul, care a subliniat că este pregătit să joace următorul meci cu juniorii.
Premier League
Englezii cer interzicerea lui Haaland, pe motiv că "este robot". 2 milioane de oameni au semnat
ACUM 39 MINUTE
UEFA Europa Conference League
Antrenorul lui Silkeborg a folosit 3 cuvinte pentru a descrie ce înseamnă victoria cu FCSB
ACUM O ORĂ