Eurosport

Football Quiz Night 2019 | Fanii se luptă în cunoștințe despre fotbal pentru copiii cu probleme

Football Quiz Night 2019 | Fanii se luptă în cunoștințe despre fotbal pentru copiii cu probleme

02/12/2019 la 15:38Actualizare 09/12/2019 la 12:17

FOOTBALL QUIZ NIGHT este o inițiativă semnată de Asociația Arsenal Romania Supporters Club și începută în iarna anului 2018, împreună cu mai multe fancluburi din București.

Pentru o seară, comunitățile de suporteri ale celor mai îndrăgite cluburi din lume lasă rivalitatea pe planul doi și “joacă” în aceeași echipă. Punctul culminant al serii va fi un quiz prin care fanii își vor testa cunoștințele despre fotbal. Scopul lor este să arate că, indiferent de culorile pe care le susțin, dorința de a face bine îi aduce împreună. Prin acest eveniment, participanții sprijină organizații și cauze caritabile.

Football Quiz Night

Anul acesta vom susține Asociația The Social Incubator, care oferă sprijin tinerilor instituționalizați din România, pentru găsirea unui loc de muncă (inclusiv în întreprinderile sociale proprii ale asociației) și pentru integrarea reală în societate. Cei care nu pot ajunge la quiz, dar doresc totuși să doneze, pot face un virament bancar în contul:

- RO18RNCB0084137964800001

- beneficiar - Asociaţia Arsenal Romania Supporters Club,

- banca BCR București - CIF 32204173

- vă rugăm să specificaţi în ordinul de transfer bancar “DONATIE QUIZ”.

- participarea la acest eveniment se face în baza unei donații minime de 20 Lei.

FOOTBALL QUIZ NIGHT – este un proiect organizat de Arsenal Romania Supporters Club si susținut de EUROSPORT România. Urmărește pagina noastră de facebook pentru mai multe informații despre acțiunile și evenimentele caritabile organizate de ARSC și de către celelalte fancluburi active în România.

Despre Arsenal Romania Supporters Club

Despre Asociația The Social Incubator