Sub privirile a 7000 de spectatori aflați pe stadionul cu nocturnă mobilă din Suceava, Foresta a avut prima mare ocazie a meciului după o lovitură de colț. "Câinii" au scăpat fără gol și au deschis scorul la următoarea fază. Ricardo Grigore a înscris cu un șut minunat de la marginea careului (min 9), exact în vinclul porții. Perovic a majorat avantajul lui Dinamo cu o execuție simplă din fața porții (min 62), la finalul unei curse excelente a lui Dan Nistor. Cu douăzeci de minute înainte de final, Brito a centrat în careul Forestei, de unde Moldoveanu a pus latul și a trimis imparabil mingea în plasă. Perovic a mai înscris o dată și a stabilit scorul final în minutul 87, după o fază creată de Sorescu și Ricardo Grigore.

Petre Grigoraș: "Ne-am ridicat la nivelul lui Dinamo!"

După fluierul de final, Petre Grigoraș și-a felicitat jucătorii și adversarii pentru un meci foarte bun făcut de cele două echipe. Antrenorul moldovenilor a declarat că Foresta s-a ridicat de multe ori la nivelul lui Dinamo:
Romanian Liga 2
Dinamovistul care a a acuzat adversarii după înfrângerea de la Iași. "E greu să joci fotbal"
IERI LA 08:44
Îi felicităm pe cei de la Dinamo pentru calificare. Trebuie să spun că de multe ori în timpul meciului am fost egalii lor. Ei au fost cu golurile, iar noi cu ratările. Diferența a fost că Dinamo a arătat mai multă maturitate. Publicul a fost fantastic și ne-am fi dorit să le oferim mai mult în această partidă. Sunt mândru de jucători pentru cum au luptat. Scorul este cam sever totuși, dar atât am putut în această seară. Dinamo arată altfel cu Dusan Uhrin pe bancă și sunt convins că va ajunge în playoff.
https://i.eurosport.com/2019/10/30/2706801.jpg
Sursa: facebook.com/ACS-Foresta-Suceava-Oficial

Dusan Uhrin: "Scorul trebuia să fie 7-3!"

În tabăra lui Dinamo, Dusan Uhrin și-a arătat respectul pentru jucătorii Forestei și pentru suporterii prezenți pe stadion. Antrenorul ceh a declarat că decizia lui Ionuț Negoiță de a vinde clubul pe 1 leu nu a afectat atmosfera din vestiar:
A fost un meci dificil pentru noi. Jucătorii Forestei au jucat foarte bine și am mult respect pentru ei! Cred că ar fi trebuit să se termine 7-3 această partidă, la câte ocazii au fost. În partea a doua am jucat mai bine. Am jucat fotbal pentru suporterii prezenți la stadion, atât pentru cei de la Foresta, cât și pentru cei dinamoviști. Conferința lui Ionuț Negoiță nu ne-a afectat, noi doar ne-am concentrat pe fotbal. Nu pot să comentez decizia de a vine clubul pe 1 leu, nu sunt afacerist. Noi ne facem în continuare treaba și vom încerca să obținem cât mai multe puncte în următoarele confruntări.
https://i.eurosport.com/2019/10/30/2706803.jpg
Sursa: facebook.com/FCDinamoOfficial/
Dinamo continuă lupta pe ambele fronturi, în Cupa României și în Liga 1. "Câinii" s-au calificat în sferturile Cupei după ce le-au eliminat pe UTA Arad (1-3) și Foresta Suceava (0-4). În campionat, echipa lui Dusan Uhrin se află pe locul 8, la un singur punct sub zona playoff-ului.

Rezultatele și programul Cupei României:

  • CS Mioveni - FC Hermannstadt 0-2
  • U Cluj - FCSB 0-1
  • Academica Clinceni - FC Botoșani 2-0
  • Sănătatea Cluj - Petrolul Ploiești 0-7
  • Foresta Suceava - Dinamo 0-4
  • Metalul Buzău - Poli Iași (mâine, ora 14:30)
  • Sepsi Sf Gheorghe - Astra Giurgiu (mâine, ora 18:15)
  • FC Voluntari - Universitatea Craiova (mâine, ora 21:00)
Romanian Liga 2
Dinamo a pierdut la Iași și riscă să mai rămână încă un an în liga a 2-a. Rezultatele zilei
26/11/2022 LA 16:59
Romanian Liga 2
Dinamo, victorie importantă în procesul cu Nicolae Badea și Șerdean! Anunțul DDB
17/11/2022 LA 09:39