Eurosport a transmis în direct cele mai importante 4 meciuri ale etapei cu numărul 6 din Premier League. Totul a început sâmbătă, atunci când Chelsea s-a impus cu 2-0 pe teren propriu cu Arsenal. Oaspeții au acuzat mai multe probleme de arbitraj la capatul unui meci in care trupa lui Arsene Wenger a suferit două eliminări. Dacă Arsenal a rămas cu cele 10 puncte, Chelsea a ajuns doar la cota 7, echivalentă cu un incredibil loc 15.
După partida de pe Stamford Bridge am văzut cum Swansea și Everton s-au anulat reciproc într-o frumoasă remiză albă pentru ca apoi să fim părtași la una dintre marile suprize ale debutului de sezon: după ce a câștigat pe Emirates și pe Anfield, West Ham s-a impus acum pe terenul liderului City. Formația pregătită de Manuel Pellegrini a rămas însă pe prima poziție, grație startului perfect, cu 5 succese din tot atâtea posibile.
De pasul greșit al lui City a profitat United: victorie în deplasarea de la Southampton. Pelle de la gazde și Martial de la oaspeți au reușit câte o dublă, Mata fiind cel cu golul în plus pentru oaspeții care au adunat astfel 13 puncte, cu două sub concitadina City. Etapa s-a încheiat în direct pe Eurosport cu o altă surpriză: Norwich a remizat la 1 pe Anfield iar Liverpool a rămas în afara topului 10.
Fotbal
Gică Hagi a vorbit despre accidentarea gravă a lui Ianis Hagi
ACUM 7 ORE
Programele Eurosport se văd Live online pe Eurosport Player.
Africa Cup of Nations
Senegalul e în sferturi. Sadio Mane a înscris, dar a ieșit accidentat!
ACUM 7 ORE
Fotbal
Motivele pentru care negocierile dintre Ladislau Boloni și FRF nu s-au mai concretizat
ACUM 8 ORE