Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nicolae Stanciu, omul meciului în Slavia Praga – Mlada Boleslav 2-0! Internaționalul român, gol și pasă de gol

Irina Aldea

Publicat 12/12/2021 la 22:19 GMT+2

Slavia Praga a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Mlada Boleslav, în etapa a 18-a a campionatului ceh de fotbal. Nicolae Stanciu a fost omul partidei. Mijlocaşul român a marcat un gol şi a oferit o nouă pasă decisivă în Cehia.

Nicolae Stanciu

Credit imagine: Getty Images

Mijlocaşul român Nicolae Stanciu a reuşit un gol şi o pasă de gol pentru Slavia Praga, în meciul câştigat cu 2-0 meciul cu FK Mlada Boleslav, duminică, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 18-a a campionatului de fotbal al Cehiei.
Stanciu i-a pasat decisiv lui Alexander Bah (31), care a deschis scorul, iar apoi internaţionalul român a închis tabela, chiar înainte de pauză, în minutul 40. Nicolae Stanciu, care a evoluat 75 de minute, are 15 meciuri şi 3 goluri marcate în această stagiune. În alt meci, Sparta Praga, cu portarul Florin Niţă pe banca de rezerve, a dispus de Bohemians Praga cu 5-1.

Nicolae Stanciu, gol și pasă de gol în meciul Slavia Praga – Mlada Boleslav 2-0

În urma victoriei cu Mlada Boleslav, Slavia Praga a ajuns la 7 victorii consecutive în campionat. Campioana Cehiei este pe primul loc în clasament, cu 47 de puncte obţinute după 18 etape. Nicolae Stanciu s-ar putea despărți în curând de Slavia Praga. Impresarul lui Nicolae Stanciu a vorbit recent despre ofertele pe care le-a primit pentru mijlocaș, explicând și motivele pentru care nicio mutare nu s-a concretizat.
"Stanciu are oferte, dar ne lovim de bani. Acum, la cum joacă, doar n-o să-l dea pe 5-6 milioane de euro. Cer bani foarte mulți cei de la Slavia Praga. Iar pe timpurile astea, pe praful ăsta, cum spunem noi, e cam greu. Se fac mai rar transferuri foarte mari. E o criză la nivel mondial. Stanciu a avut ofertă după ofertă, din toate campionatele, Turcia, America, Mexic, Canada. Dar nu s-au înțeles cluburile, la noi e ușor", a declarat impresarul fotbalistului, potrivit Realitatea Plus.
Nicolae Stanciu, cotat de site-ul transfermarkt.com la 7 milioane de euro, este jucătorul Slaviei Praga din 2019, cucerind alături de cehi două titluri consecutive de campion al Cehiei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo