Prima seară a playoff-ului UEFA Champions League a fost plin de surprize, una dintre acestea venind din Republica Moldova. Sheriff Tiraspol a luat o opțiune serioasă în privința calificării după ce a reușit să se impună cu 3-0 în meciul cu Dinamo Zagreb de pe teren propriu.
Campioana din Republica Moldova nu a reușit singura surpriză din acest sezon marți seară. În turul al treilea preliminar UEFA Champions League, Sheriff Tiraspol a trecut de sârbii de la Steaua Roșie Belgrad, echipă care a învins-o fără drept de apel pe CFR Cluj în partida tur din playoff-ul Europa League, scor 4-0.

Dirt Kuyt nu este convins că locul lui Sheriff Tiraspol este în Champions League

Premier League
Lovitură dură pentru cluburile din Anglia! Legea care va afecta serios bugetele din Premier League
ACUM 31 MINUTE
Rezultatele campioanei din Republica Moldova nu au impresionat însă pe toată lumea. Dirk Kuyt, fostul mare jucător olandez de la Liverpool, nu este convins că locul unei echipe precum Sheriff Tiraspol este în UEFA Champions League.
"Știu că Champions League este o competiție pentru campioane, dar echipe precum Sheriff Tiraspol nu au ce să caute în Champions League", a spus Dirk Kuyt la RTL7. Olandezul nu a oferit mai multe detalii, dar se pare că acesta nu consideră ca o echipă de nivelul celor de la Sheriff poate face față ritmului din Champions League. De asemenea, Kuyt pare să nu fie de acord cu strategia celor de la Sheriff Tiraspol.
Strategia celor de la Sheriff Tiraspol se bazează pe aducerea de jucători străini ieftini, cu calități. În meciul de marți seară, Sheriff Tiraspol a folosit un singur jucător din Republica Moldova în primul 11, având alți trei jucători moldoveni pe banca de rezerve.
Premier League continuă în acest weekend pe Eurosport
https://i.eurosport.com/2021/08/16/3202280.jpg
Eredivisie
Gol fantastic cu călcâiul în Olanda
ACUM 33 MINUTE
Fotbal
Spaniolii au o propunere surpriză pentru câștigătorul Balonului de Aur
ACUM 40 MINUTE